Mircea Sandu, operat în Franţa

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a suferit, luni, o operaţie complicată în Franţa, şeful FRF a făcut pasul cel mare şi a decis să se opereze la Nisa, după ce i s-a depistat o tumoare la colon. Câteva luni, Mircea Sandu a urmat un tratament pregătitor, iar intervenţia a fost considerată necesară pentru a se stopa extinderea tumorii, informează ProSport.

102 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu, operat în Franţa

Mircea Sandu, operat în Franţa (Imagine: Liviu Chirică/MediafaxFoto)

Operaţia a avut loc ieri şi a fost foarte dificilă, pentru că a implicat două organe. Între timp, tumoarea a atins şi ficatul preşedintelui FRF. Sandu a stat destul de mult în blocul operator şi se pare că în timpul intervenţiei au apărut unele complicaţii.

"Tot ce ştim este că se află în afara oricărui pericol şi că imediat după operaţie a fost transportat la terapie intensivă. Sper să decurgă totul fără complicaţii. Îi doresc sănătate şi să se întoarcă repede", a declarat Ionuţ Lupescu.

Citeşte mai multe despre cum a decurs operaţia lui Mircea Sandu pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici