Mircea Sandu şi Doru Viorel Ursu, citaţi la DNA Piteşti -surse

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, preşedintele Comisiei de Apel a FRF, Doru Viorel Ursu, vicepreşedintele Comisiei de Apel a FRF, Ion Cazacu şi preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, Daniel Cernat, au fost citaţi, miercuri, la DNA Piteşti, pentru audieri.

91 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu şi Doru Viorel Ursu, citaţi la DNA Piteşti -surse

Mircea Sandu şi Doru Viorel Ursu, citaţi la DNA Piteşti -surse

Potrivit unor surse judiciare, Sandu, citat pentru audieri în cazul corupţiei din arbitraj, ar fi solicitat amânarea întâlnirii cu procurorii pe motiv că nu este în ţară la data citaţiei, lipsind câteva zile, iar în această situaţie anchetatorii îi vor trimite o nouă citaţie.

În cursul acestei zile, la DNA Piteşti sunt programate noi audieri ale unor persoane din fotbal, fiind citaţi şi preşedintele Comisiei de Apel a FRF, Doru Viorel Ursu, vicepreşedintele Comisiei de Apel a FRF, Ion Cazacu şi preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, Daniel Cernat.

Mircea Sandu ar urma să asiste la Istanbul, miercuri, de la ora 21.45, la finala Cupei UEFA, dintre Werder Bremen şi Şahtior Doneţk.

Tot miercuri, fostul director al Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor Argeş, Cristian Libertatu, arestat preventiv pentru luare de mită în dosarul corupţiei din arbitraj, a fost adus la Tribunalul Argeş, care va judeca o nouă cerere de eliberare sub control judiciar depusă de avocaţii acestuia.

În dosarul corupţiei din arbitraj, în 14 aprilie au fost arestaţi preventiv, pentru 29 de zile, finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, directorul general al hypermarketului PIC, Liviu Făcăleaţă, precum şi fostul director al OPC Argeş Cristian Libertatu. Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă sunt acuzaţi de dare de mită, iar Gheorghe Constantin şi Cristian Libertatu de luare de mită.

În 11 mai, Tribunalul Argeş a decis să nu le mai prelungească mandatele de arestare, dar procurorii DNA au făcut recurs, iar o zi mai târziu Curtea de Apel Piteşti a admis recursul, astfel că aceştia au rămas în arest pentru cel puţin 30 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici