Mirel Rădoi: A fost o seară neagră, dar am arătat că meritam să ne calificăm

Directorul sportiv al echipei Steaua Bucureşti, Mirel Rădoi, a declarat, miercuri seară, după ratarea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor, că a fost o seară neagră pentru formaţia sa, dar consideră că jucătorii săi meritau să meargă mai departe.

249 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi: A fost o seară neagră, dar am arătat că meritam să ne calificăm

Mirel Rădoi: A fost o seară neagră, dar am arătat că meritam să ne calificăm (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În prima repriză nu am avut niciun fel de emoţie. Repriza a doua a început foarte prost pentru noi şi din păcate le-am făcut meciul uşor. A fost o seară neagră şi nu am putut beneficia de penaltiul ratat de ei. N-am reuşit să ţinem mai mult de minge, apoi a venit golul deviat. Din păcate drumul în Liga Campionilor s-a terminat, dar mai avem o şansă în Liga Europa. S-au făcut greşeli şi trebuie să le remediem cât mai repede. Trebuie să-i suţinem pe jucători, deoarece urmează trei partide grele în campionat. Suntem dezamăgiţi că nu am continuat acest drum, dar este obligatoriu să rămânem în Liga Europa. Atmosfera nu a contat deloc pentru ei, iar jucătorii mei au reacţionat bine. În afara ultimelor 30 de minute, am arătat că suntem net superiori şi meritam să ne calificăm", a spus Rădoi la Sport.ro.

Echipa Steaua Bucureşti a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), de formaţia sârbă Partizan Belgrad, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei, dar va evolua în play-off-ul Ligii Europa.

În tur, pe Arena Naţională, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

Miercuri, golurile sârbilor au fost marcate de Babovici '8, Jevtovici '60, A. Zivkovici '69 şi Trujici '90+1, în timp ce pentru Steaua au înscris Muniru '11 şi Hamroun '33.

În minutul 48, Papp a pierdut o minge în jumătatea proprie, iar Varela a comis fault în careu asupra lui Petrovici şi a primit cartonaşul roşu. Arbitrul Istvan Vad a dictat penalti, dar bulgarul Valeri Bojinov a şutat în bară.

Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici