Mirel Rădoi a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Cum se simte selecţionerul echipei naţionale

  • Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, a fost depistat pozitiv cu Covid-19.
  • Luni au fost efectuate testele pentru întreg lotul reprezentativei de seniori, a anunţat Federaţia Română de Fotbal marţi dimineaţă.
  • Mirel Rădoi: „Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu”.
288 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Cum se simte selecţionerul echipei naţionale

„Situaţia medicală a selecţionerului Mirel Rădoi nu permite organizarea conferinţei de presă de mâine, în contextul pandemiei” se precizează în comunicatul publicat de frf.ro.

„Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieşit pozitiv”, scrie şi selecţionerul Mirel Rădoi. Acesta susţine că nu are acum simptome. „Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu, astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a mai adăugat selecţionerul, care va efectua teste suplimentare în aceste zile pentru clarificarea situaţiei.

Naţională României se pregăteşte de disputarea a trei partide internaţionale în luna martie, în cadrul preliminariilor de calificare la Campionatul Mondial din 2022, acestea fiind:

  • România - Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45)
  • România - Germania (28 martie, ora 21:45)
  • Armenia - România (31 martie, ora 19:00)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici