Mirel Rădoi are secund. Cel căruia i-a făcut propunerea a acceptat să vină la echipa naţională

Nicolae Dică a anunţat, vineri, că a acceptat propunerea lui Mirel Rădoi, aceea de a deveni antrenorul secund al echipei naţionale.

3367 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi are secund. Cel căruia i-a făcut propunerea a acceptat să vină la echipa naţională

Mirel Rădoi are secund. Cel căruia i-a făcut propunere a acceptat să vină la echipa naţională

”Am primit foarte bine vestea că Rădoi va fi selecţionerul naţionalei. Voi fi alături de el. Voi colabora cu Mirel. Astăzi i-am dat ok-ul că îmi doresc să lucrăm împreună şi săptămâna următoare urmează să merg să semnez contractul. Am avut o discuţie cu el în care mi-a explicat ce-şi doreşte de la mine. Am înţeles ce vrea, i-am explicat ce-mi doresc eu, am ajuns la un numitor comun şi pentru mine e o onoare să fiu la echipa naţională, să lucrez împreună cu Mirel. Este o provocare şi pentru mine, şi pentru el şi sper să reuşim împreună să facem lucruri bune pentru fotbalul românesc”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

În privinţa calificării la Euro 2020, Nicolae Dică a spus: ”Cu toţii ne dorim să ne calificăm, va fi foarte greu, dar avem încredere, de-asta suntem acolo, de-asta am ales să mergem, pentru că avem încredere în jucătorii echipei naţionale şi sperăm să reuşim acest lucru”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici