Mirel Rădoi crede că Ianis Hagi are pe umeri presiunea importanţei tatălui său: „Îşi dă seama că nu are aceleaşi calităţi ca Gică Hagi”

  • Mirel Rădoi consideră că Ianis Hagi încearcă la aproape fiecare meci să demonstreze că e la fel de important pentru echipă precum a fost tatăl său
  • Selecţionerul crede că, din dorinţa de a face prea multe lucruri, Ianis greşeşte
  • Speră că Ianis va fi unul dintre cei care vor contribui la calificarea României la EURO 2020
195 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi crede că Ianis Hagi are pe umeri presiunea importanţei tatălui său: „Îşi dă seama că nu are aceleaşi calităţi ca Gică Hagi”

Mirel Rădoi crede că Ianis Hagi vrea să arate că e la fel de important ca tatăl său

Ianis Hagi vrea să fie la fel de decisiv cum a fost tatăl său, crede Mirel Rădoi, iar din dorinţa de a face prea multe pe teren, tânărul jucător comite erori. Presiunea numelui „Hagi” nu mai este atât de mare pe umerii lui Ianis, însă fotbalistul lui Rangers se mai lasă copleşit uneori de acest lucru, este de părere selectionerul reprezentativei României.

„Eu am discuţiile astea cu el şi mereu glumim împreună. I-am spus că s-a născut cu presiunea asta pentru că e băiatul lui Gică Hagi, te-ai născut cu ea. Deja şi-o poate controla, şi-a dat seama de ce se întâmplă cu numele de Hagi în România şi a perceput-o ca atare. Deja controlează lucrurile astea, dar, din păcate, de multe ori, vrea să demonstreze aproape la fiecare partidă presei, şi nu neapărat presei din România, că poate să fie la fel de decisiv ca tatăl lui. De multe ori, din dorinţa de a face cât mai multe lucruri, greşeşte. Îşi alege greşit zonele de teren. Nu poţi face lucrurile pe care le faci la 30 de metri de poarta adversă şi la 30 de metri de propria poartă”, a spus Mirel Rădoi, la Marius Tucă Show.

Selecţionerul spune că vremurile s-au schimbat şi crede că şi Gică Hagi ar fi avut dificultăţi serioase în fotbalul actual.

„Ianis îşi dă seama că nu are aceleaşi calităţi ca taică-său. Fotbalul a evoluat. Sunt sigur că, în ziua de azi, şi Gică ar fi întâmpinat foarte mari probleme. Viteza şi forţa au crescut foarte mult”, a mai spus Rădoi.

Selecţionerul Mirel Rădoi speră că Ianis va fi unul dintre cei care vor pune umărul la calificarea României la EURO 2020. Primul pas pentru acest obiectiv este semifinala barajului cu Islanda, din 26 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici