Mirel Rădoi după dezastrul de la Erevan: „La felul în care am arătat azi, am emoţii şi în partida contra Liechtensteinului”

Selecţionerul Mirel Rădoi a acuzat dur atitudinea elevilor săi, după ce România a pierdut, miercuri seara, cu 3-2, partida cu Armenia, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale Quatar 2022. România a condus până în minutul 87 cu 2-1, fiind învinsă în ultimele minute de joc.

555 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi după dezastrul de la Erevan: „La felul în care am arătat azi, am emoţii şi în partida contra Liechtensteinului”

Mirel Rădoi după dezastrul de la Erevan: „La felul în care am arătat azi, am emoţii şi în partida contra Liechtensteinului”

Mirel Rădoi a afirmat la conferinţa de presă de după meci că din punctul său de vedere România nu rămânem cu nimic pozitiv după acest meci.

„Nici chiar faptul că am reuşit să întoarcem scorul de la 1-0 la 1-2, nu îl putem considera pozitiv, pentru că au fost doar câteva momente. În momentul de faţă mi-a greu să văd lucruri pozitive, pentru că mă trec sentimente ciudate şi nu aş vrea să vorbesc la cald.”, a spus vizibil marcat, tehnicianul român.

Rădoi a acuzat relaxarea prematură a jucătorilor săi, în momentul în care România conducea cu 2-1. „În momentul în care am condus şi am avut nevoie de atitudine şi personalitate, ca să avem o posesie mai bună ca până atunci, inexplicabil ne-am relaxat. La felul în care am arătat în seara asta, am emoţii şi în partida contra Liechtensteinului. ”, s-a arătat îngrijorat selecţionerul.

De asemenea, antrenorul tricolorilor a acuzat felul în care George Puşcaş a primit cartonaşul roşu, catalogând atitudinea acestuia ca inexplicabilă şi inacceptabilă.

„Trebuie făcută o analiză şi trebuie făcută cât mai repede. Eu cel puţin, în momentul de faţă m-aş fi aşteptat la multe lucruri. Dar la o lipsă de reacţie, de atitudine şi de personalitate, în momentul în care noi conducem 2-1, nu m-aş fi aşteptat. Dacă ajungem într-o situaţie, ca în această seară, de inferioritate, asumarea unui cartonaş roşu vreau măcar să fie măcar după un fault mai dur, cu care să putem să-i trezim pe ceilalţi zece. Altfel, mie greu să cred că putem realiza ceva. Noi vorbim şi încercăm să ne luăm de gât cu Germania, cu Spania, cu Franţa, dar ... Cred că în seara asta ni s-a dat o lecţie de atitudine şi determinare din partea Armeniei. Chiar dacă jocul a fost unul previzibil, la fel ca şi golurile. Din punctul meu de vedere e inacceptabil.”, a concluzionat Mirel Rădoi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici