Mirel Rădoi: George Puşcaş a fost aproape de un transfer la Fenerbahce

Selecţionerul României U21, Mirel Rădoi, a dezvăluit că în vară au existat oferte importante pentru câţiva dintre jucătorii care au scris istorie la EURO 2019.

70 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi: George Puşcaş a fost aproape de un transfer la Fenerbahce

Mirel Rădoi: George Puşcaş a fost aproape de un transfer la Fenerbahce

"Puşcaş a fost aproape de un transfer la Fenerbahce, pentru cinci milioane de euro. Cred că nu se ştie asta şi sper să nu se supere pe mine că am zis-o, cu toate că nu o ştiu de la el", au fost cuvintele lui Mirel Rădoi, PRO X, care a mai adăugat:

"Ştefan (n.red. - Florin Ştefan) a avut ofertă din Rusia de două milioane de dolari. Manea de la FCSB a avut ofertă, dar din Cipru s-au cerut patru milioane, din păcate. Pentru Nedelcearu, la fel, s-au cerut patru milioane în Rusia".

George Puşcaş a ajuns însă în Championship (Liga a II-a din Anglia) la formaţia Reading, Cristi Manea a semnat cu FCSB, Florin Ştefan evoluează la Sepsi OSK, iar Nedelcearu a rămas la UFA.

România U21 s-a oprit în semifinale la EURO 2019. Germania a eliminat-o pe selecţionata de tineret antrenată de Mirel Rădoi, după ce a câştigat cu 4-2. ,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici