Mirel Rădoi, în vizorul grupării OSC Lille

Gruparea OSC Lille este, în aceste zile, în căutarea unui mijlocaş la închidere, unul dintre jucătorii vizaţi de oficialii francezi fiind Mirel Rădoi, de la Steaua Bucureşti, a anunţat site-ul mercato365.com.

1 afișare
Imaginea articolului Mirel Rădoi, în vizorul grupării OSC Lille

Mirel Rădoi, în vizorul grupării OSC Lille

Potrivit sursei citate, principala ţintă a celor de la Lille este internaţionalul ghanez Bernard Yao Kumordzi, în vârstă de 22 de ani, de la Panionios, al cărui contract cu gruparea elenă expiră la finalul sezonului 2007/2008.

Alte piste ar fi, pe lângă Rădoi, Rio Mavuba (Villarreal) şi Emerse Fae (Reading).

Mirel Rădoi a evoluat ultima oară în luna august, într-un meci amical România - Turcia, în timpul căruia s-a accidentat la genunchiul stâng. Ulterior, el a fost operat în Italia şi se estimează că se va putea antrena normal începând cu data de 15 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici