Mirel Rădoi, mesaj emoţionant pentru suporterii echipei naţionale: „Dragi coechipieri"

  • Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale, le-a transmis un mesaj românilor prin intermediul site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal
  • Antrenorul le-a promis suporterilor primei reprezentative că naţionala de seniori va reuşi să obţină rezultate bune în viitor
  • Mirel Rădoi nu a debutat încă pe banca naţionalei României, din cauza epidemiei de coronavirus
110 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi, mesaj emoţionant pentru suporterii echipei naţionale: „Dragi coechipieri"

Mirel Rădoi, mesaj emoţionant pentru suporterii echipei naţionale: „Dragi coechipieri"

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale a României, le-a transmis un mesaj suporterilor primei reprezentative, pe care îi consideră al "12-lea jucător". Fostul selecţioner al României U21 le-a promis fanilor tricolorilor că naţionala de seniori va obţine şi rezultate bune. 

În plus, Rădoi i-a încurajat pe români să aibă răbdare şi să fie responsabili. 

 Mesajul lui Mirel Rădoi, sursă: frf.ro

"Dragi coechipieri,

Da, aşa v-am simţit mereu ca jucător, aşa vă simt şi acum!

Am ştiut tot timpul că voi sunteţi acolo, din tribună, coechipierii mei. Că nu e nevoie să vă văd, prins în fazele de joc, e suficient doar să vă aud şi mă pot baza pe voi, exact ca pe un coleg de echipă incredibil de valoros.

Să vă ştiu alături de mine a însemnat şi înseamnă mai mult decât pot spune în cuvinte. Iar ca selecţioner al României, gândul că aşteptăm împreună bucuria fotbalului mă face mândru şi îmi dă speranţă.

În această perioadă grea, avem nevoie să ştim că ceilalţi sunt bine, chiar dacă nu îi vedem. Prin grija noastră, chiar şi din depărtare, le facem bine. E o provocare nouă pentru toţi. Dar ştiţi că eu nu mă temeam niciodată de provocări pe teren, ei bine, sunt şi eu convins azi că nu e loc de teamă pentru niciun român. E nevoie doar de răbdare, grijă şi responsabilitate.

Dacă la Euro U21 am reuşit să vă bucurăm, fiţi convinşi că va veni vremea să o facem şi cu naţionala de seniori. Vara trecută, băieţii noştri şi-au depăşit limitele, iar parametrii lor fizici la turneul final din Italia şi San Marino au fost incredibili. Acum, trebuie să demonstrăm noi, prin echilibrul psihic şi înţelepciunea pe care le avem, că putem să depăşim parametrii fireşti în viaţa de zi cu zi. Că putem să avem grijă de noi şi de familiile noastre. Şi putem!

Nu vă promit că vom câştiga toate partidele pe teren. Dar vă promit că la finalul fiecăreia dintre ele, ne vom putea privi în ochi, ca adevăraţii coechipieri. Eu şi voi, românii mei minunaţi. Şi că în acel moment vom şti, fără cuvinte, că fiecare din noi a făcut totul pentru victorie.

Asta vă rog şi acum. Să ne promitem că facem totul, pentru noi şi ai noştri. E mai important decât orice din fotbal. Pentru că acum, prin acest meci cu pandemia, ne calificăm ca OAMENI.

Vă îmbrăţişez, Paşte Fericit!".

Mirel Rădoi l-a înlocuit pe Cosmin Contra în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, dar încă nu a debutat în noul rol. Prima partidă a lui Rădoi trebuia să fie semifinala din play-off-ul Ligii Naţiunilor, în deplasare cu Islanda, de pe 26 martie. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, meciurile au fost suspendate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici