Mirel Rădoi, mulţumit şi nu prea de remiza cu Macedonia de Nord. Pe cine a supărat selecţionerul

  • După ce a spus că ar fi vrut victoria, tehnicianul tricolorilor i-a felicitat pe băieţii săi.
  • Răzvan Marin este supărat că a fost lăsat în umbra lui Dragoş Nedelcu.
  • Nici Stanciu nu crede că merita mai mult de un punctla Skopje, dar vede România favorită la locul 2.
1865 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi, mulţumit şi nu prea de remiza cu Macedonia de Nord. Pe cine a supărat selecţionerul

Mirel Rădoi, mulţumit şi nu prea de remiza cu Macedonia de Nord. Pe cine a supărat selecţionerul

România a remizat miercuri seară, pe stadionul National Arena „Todor Proeski” din Skopje, cu Macedonia de Nord şi rămâne în cărţi pentru ocuparea locului secund în Grupa J, care trimite în barajul de calificare la Cupa Mondială de fotbal din Qatar 2022.

A fost al treilea meci la rând disputat de tricolori în care naţionala nu primeşte gol, după victoriile cu 2-0 din meciurile cu Islanda şi cu Liechtenstein.

„Aş fi vrut să câştigăm. Am avut două obiective, unul îndeplinit, de a ţine 0-0 până în minutul 65-70, apoi să stăm mai sus, să fim mai agresivi în atacuri şi să avem cât mai multe plecări din linia a doua, din păcate nu am făcut-o. Le mulţumesc băieţilor, nu am ce să le reproşez la nivel de concentrare. Totuşi, în seara asta ne-am precipitat de câteva ori, Macedonia de Nord a avut mai mult iniţiativa.

Am avut foarte multe momente când puteam juca mai simplu, am pierdut multe mingi uşoare, le dădeam singuri în aut sau nu le puteam proteja. Astea sunt lucruri greu de antrenat, dar îi înţeleg şi pe jucători. Cred că au resimţit presiunea, şi eu am făcut-o după acel 1-1 dintre Armenia şi Liechtenstein. Era mult mai uşor pentru noi să fi câştigat Armenia, poate jocul nostru ar fi arătat altfel în anumite momente”, a spus Rădoi, la PRO TV, televiziunea care deţine drepturile TV.

Răzvan Marin: „ Sunt destul de nervos şi supărat”

Răzvan Marin, titular în Serie A, la Cagliari, a fost rezervă la Skopje, fiind preferat ”închizătorul” Dragoş Nedelcu.

„A fost decizia antrenorului şi merg mai departe. Sunt supărat şi pentru rezultat, dar şi pentru faptul că n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Vom vedea în octombrie ce se va întâmpla, acum mă voi gândi doar la echipa de club.

Nu mi-a spus nimeni nimic, sunt destul de nervos şi supărat şi nu vreau să vorbesc mai multe. Merg la echipa mea de club să fiu liniştit, să joc şi pe poziţia pe care dau cel mai bun randament. Nu se pune problema să renunţ la naţională, sunt încă tânăr”, a spus Răzvan Marin.

"După aspectul jocului şi ceea ce s-a întâmplat pe teren cred că este un punct bun pentru noi. Nu meritam mai multe. Am făcut tot ce a depins de noi, e greu să joci 3 meciuri în 6 zile şi cu două deplasări. S-au accidentat mulţi jucători, s-a întâmplat şi chestia cu Ianis Hagi. Până la urmă cred că este un punct OK pentru noi. Suntem la mâna noastră. Am revenit luna asta foarte bine având în vedere startul preliminariilor, am făcut şapte puncte şi depinde doar de noi pentru a ajunge la baraj. Suntem la mâna noastră pentru locul doi. A fost un teren extrem de greu pe care oboseşti foarte repede, o suprafaţă foarte ciudată. Chiar şi jucătorii lor şi-au cerut scuze pentru starea gazonului. E bine că plecăm cu un punct", a declarat Stanciu, la acelaşi post.

Meciurile decisive, cu Armenia şi Islanda

"Eram motivaţi pentru acest meci. Ştiam că o victoria noastră îi scoate din calcule pe cei din Macedonia. Am aflat rezultatul din Armenia, nimeni nu se aştepta ca Liechtenstein să facă egal acolo. Important este ca noi să menţinem acelaşi spirit de echipă pe care l-am avut în această lună. Cred că suntem favoriţi acum pentru locul 2 având în vedere că avem meciurile cu Armenia şi Islanda acasă. Rămâne să câştigăm aceste două meciuri. Eu cred că meciurile cu Armenia şi Islanda de acasă vor fi decisive", a adăugat Stanciu.

Clasamentul grupei: 1. Germania (15p), 2. Armenia (11p), 3. România (10p), 4. Macedonia de Nord (9p), 5. Islanda (4p), 6. Liechtenstein (1p).
La Cupa Mondială de fotbal din Qatar 2022 se califică prima clasată, iar locul 2 susţine baraj.

Următorul joc al României, la Hamburg, cu Germania, pe 8 octombrie.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici