Mirel Rădoi, selecţioner România U21: Drăguş are o afecţiune la călcâi şi va face o investigaţie

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale U21 a României, a susţinut o conferinţă de presă, vineri, în care a vorbit despre Campionatul European din Italia şi San Marino la care tricolorii vor debuta marţi, 18 iunie, împotriva Croaţiei.

77 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi, selecţioner România U21: Drăguş are o afecţiune la călcâi şi va face o investigaţie

Mirel Rădoi, selecţioner România U21: Drăguş are o afecţiune la călcâi şi va face o investigaţie

Joi, tricolorii U21 s-au reunit complet în cantonamentul din Italia, însă au apărut probleme medicale pentru Denis Drăguş (19 ani), atacantul venit de la FC Viitorul. Fotbalistul a acuzat dureri la călcâi şi a fost preluat de staff-ul medical pentru analize amănunţite. În cazul în care problemele nu îi vor permite să evolueze la Campionatul European, Rădoi va efectua o schimbare în lot.

"Drăguş are o afecţiune la călcâi şi ca să fim siguri că nu este ceva foarte grav s-a dus cu medicul echipei să facă încă o investigaţie. Încă nu ştim dacă este de la o lovitură , de la o pereche de ghete nouă şi atunci să fim siguri că nu vom fi probleme. Se apropie meciul şi trebuie să fim în formaţie completă pentru că va fi foarte greu după aceea. Dacă un jucător se va accidenta, vom apela la altcineva. Singura problema este cea a lui Denis. Ne bucurăm că am adus majoritatea jucătorilor la acelaşi nivel din punct de vedere fizic. Sperăm ca până la ora jocului să-i capacităm şi pe cei care au fost la echipa mare", a declarat Mirel Rădoi, potrivit Telekom Sport.

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru Campionatul European U21 din Italia şi San Marino

Portari: Ionuţ Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundaşi: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Paşcanu (Leicester City), Virgil Ghiţă (FC Viitorul), Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocaşi: Tudor Băluţă (FC Viitorul), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Denis Drăguş (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)

Atacanţi: George Puşcaş (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

Program EURO 2019

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30*), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici