Miriam Bulgaru salvează minge de meci şi se califică în turul doi la Roland Garros

  • Miriam Bulgaru a salvat o minge de meci, înainte de a obţine calificarea, în timp ce Cristina Dinu i-a aplicat un sever 6-2, 6-0 adversarei sale în primul tur al calificărilor de la Roland Garros.
  • Ambele românce au trecut marţi în turul secund, în drumul spre tabloul principal al competiţiei.
Urmărește
302 afișări
Imaginea articolului Miriam Bulgaru salvează minge de meci şi se califică în turul doi la Roland Garros

Miriam Bulgaru salvează minge de meci şi se califică în turul doi la Roland Garros

Miriam Bulgaru a avut parte de o întrerupere datorată ploii, în momentul în care conducea cu un set în faţa numărului 175 mondial, Aliona Falei. Primul act al meciului a înregistrat un singur game câştigat la serviciu, primul, şi alte nouă break-uri consecutive, unul mai mult pentru româncă.

Setul secund, întrerupt de ploaie, a fost la fel de echilibrat, până la 4-4, cu un nou calup de patru break-uri consecutive. Bulgaru a mai cedat însă un game pe propriul serviciu şi a pierdut setul cu 5-7.

Decisivul a avut aceaşi notă de desfăşurare, cu un total de 8 break-uri, inclusiv cel de la 5-4 pentru Falei, care a avut minge de meci. Bulgaru s-a mobilizat însă, a conracarat din nou serviciul rusoaicei şi a dus meciul la tiebreak, unde s-a impus categoric cu 10-3 şi cu 6-4, 5-7, 7-6 (3), la general.

În turul secund, Bulgaru va avea de înfruntat favorita numărul 8 a calificărilor, americanca Katie Volynets (109 WTA).

Într-un meci început după ce s-a oprit ploaia la Paris, Cristina Dinu, numărul 229 WTA, nu a avut emoţii în faţa mult mai slab cotatei Paula Ormaechea, din Argentina, locul 929 WTA, de care a trecut cu un categoric 6-2, 6-0, după 61 de minute de joc.

În turul doi, Dinu va întâlni câştigătoarea meciului dintre japoneza Hontama şi canadiana Zhao.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici