Miriuţă: Poate a fost un punct zero. Sunt lucruri care mă mulţumesc. Avem nevoie de suporteri

Dinamo a ajuns la un punct de zona play-off-ului după ce a câştigat, scor 3-0, pe terenul lui Gaz Metan. La finalul partidei, Vasile Miriuţă a fost foarte mulţumit de reacţia elevilor săi după episodul de la Piatra Neamţ.

2 afișări

"Alb-roşii" au câştigat şi cu o doză de noroc partida de la Mediaş. Bokila a deschis scorul, a urmat un henţ al lui Golubovic în propriul careu iar Anton a dus scorul la 2-0 din penalty, iar Bic a închis tabela după ce a marcat în proprie poartă: "E o reacţie bună, au avut o atitudine bună. Poţi să pierzi un joc, dar trebuie să ai o atitudine şi o determinare bună. Poate a fost un punct zero. Sunt lucruri care mă mulţumesc, jucătorii care au intrat au jucat bine. Poate şi cei care vor intra cu CFR-ul vor fi la fel de motivaţi. Zic că am trecut peste aceste momente grele. Am văzut lucruri neadevărate în ultimul timp", a declarat Miriuţă la DigiSport.

Vasile Miriuţă încearcă să facă uitată petrecerea de la Piatra Neamţ, dar recunoaşte că Nedelcearu, unul dintre petrecăreţi, nu ar fi jucat azi dacă nu era regula U21: "Le dau o bere săptămâna viitoare (râde). Şi eu am greşit în viaţă, toţi greşim, dar eu spun că cel mai uşor e să distrugi un om, un jucător. Avem nevoie de suporteri şi cred că vor rămâne lângă noi. Nu aş fi început cu Nedelcearu, dar aveam nevoie de jucătorul U21. Ei trebuie să-mi demonstreze că merită să joace. Eu zic că echipa e unită. Filip cred că a învăţat, e un jucătorde perspectivă, eu cred că a băgat la cap ce i-am spus".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici