Mitea a efectuat vizita medicală

Mijlocaşul Nicolae Mitea, care a ajuns la un acord cu FC Dinamo, a efectuat luni dimineaţa vizita medicală la o clinică privată din Bucureşti, urmând să fie prezentat în cadrul unei conferinţe de presă, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan Cel Mare.

10 afișări
Imaginea articolului Mitea a efectuat vizita medicală

Mitea a efectuat vizita medicală (Imagine: Mediafax Foto)

Nicolae Mitea, pus pe lista de transferuri de Ajax Amsterdam, va semna un contract pe patru ani cu FC Dinamo, unde a debutat în fotbalul profesionist în sezonul 2002-2003.

Mijlocaşul român a fost transferat în 2003 de Ajax Amsterdam, la vârsta de 18 ani, după ce nu jucase decât nouă partide în prima divizie din România, pentru Dinamo Bucureşti. În primele două sezoane la Ajax, Mitea a jucat 44 de meciuri, înscriind nouă goluri. A urmat însă o perioadă marcată de accidentări şi românul nu a mai prins echipa decât de nouă ori în următorii trei ani, timp în care a marcat doar două goluri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici