Mitică Dragomir va vorbi despre copilărie, fotbal şi jocuri, duminică, la Divertis

Mitică Dragomir va participa, duminică seară, la emisiunea Divertis de la Pro TV, unde va vorbi despre copilărie, fotbal şi pasiunea sa pentru jocuri, informează postul de televiziune.

29 afișări
Imaginea articolului Mitică Dragomir va vorbi despre copilărie, fotbal şi jocuri, duminică, la Divertis

Mitică Dragomir va vorbi despre copilărie, fotbal şi jocuri, duminică, la Divertis (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

După ce în prima oră de program, "Divertis - Land of Jokes" îi conduce pe telespectatori, de la 20.45, la întâlniri de pomină cu politicieni, precum Marko Bela şi Ecaterina Andronescu, dar şi cu artişti surpriză, "Serviciul Român de Comedie" îşi deschide porţile pentru invitatul real al lui Toni Grecu, Mitică Dragomir.

Acesta va avea parte la Pro TV, începând cu 21.45, de o surpriză de proporţii: se va întâlni cu sosia sa, actorul Cristi Martin, cel care seamănă izbitor de bine cu preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

În Casa PROporului, Toni Grecu şi agenţii săi îl vor întâmpina pe Mitică Dragomir, care va purta o discuţie amuzantă cu sosia sa, dar şi cu Gigi Becali (Dragoş Stoica).

Mitică de la Ligă va vorbi despre copilărie, fotbal, dar şi pasiunea sa pentru jocuri şi recordul de 52 de ore de jucat table.

Totodată, după ce "Divertis - Land of Jokes" se întâlneşte cu Sandra şi Michael Creţu, "Serviciul Român de Comedie" va prezenta un personaj nou, proaspăt sosit în Casa PROporului: Gripa porcină (Aniela Petreanu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici