Mititelu: Am informaţii că se încearcă retrogradarea Universităţii Craiova

Finanţatorul clubului Universitatea, Adrian Mititelu, a declarat, luni, că are informaţii că se încearcă retrogradarea echipei din Craiova, precizând că directorul compartimentului de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, le-a transmis angajaţilor grupării oltene că îi "aşteaptă" Liga a II-a

34 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Am informaţii că se încearcă retrogradarea Universităţii Craiova

Mititelu: Am informaţii că se încearcă retrogradarea Universităţii Craiova (Imagine: MediafaX Foto)

"Eu am primit mai multe informaţii în urmă cu ceva timp, însă nu le-am crezut. Am crezut că este vorba de o glumă sau de un zvon răutăcios. Din păcate, văd că gluma se îngroaşă. Avem de a face cu un sistem bine închegat, care aparent e bine închegat şi respectă legile în baza căruia s-a înfiinţat, însă realitatea e că avem de-a face cu lucruri de sorginte foarte periculoasă.

Azi oamenii noştri au primit comunicarea verbală de la domnul Duru că ne aşteaptă Divizia B în acest an. În opinia dânsului, noi suntem un club care nu mai poate evolua în Liga I. Aici sunt nişte probleme de formă, ni se caută nod în papură. Pe ei îi interesează cum ne-am plătit datoriile de anul trecut", a spus Mititelu, la GspTV.

Adrian Mititelu consideră că problemele de la Universitatea Craiova în privinţa licenţierii sunt cauzate de oameni din Craiova, cu complicitatea preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

"Este vorba de o comandă, este un plan mai amplu, ştiu că pare exagerat, dar în două-trei zile o să prezint întreg planul de distrugere a mea. În primul rând se urmăreşte ca eu să plec de la Universitatea Craiova prin orice mijloace, este un grup de oameni din Craiova, iar Sandu Mircea a intrat în jocul lor. E anul în care vor să îmi dea lovitura de graţie.

Pot să mă ducă şi în Divizia C, pentru că Universitatea e echipa la care am investit cei mai frumoşi ani din viaţă. O să încerc să lupt democratic şi civilizat cu această morişcă. Am încercat să scap de datorii într-un alt mod, pentru că ştiam că anul trecut şi eu, şi alte cluburi am mai driblat puţin licenţa, dar anul ăsta ştiind că mă vor aştepta la colţ, am încercat să nu am nicio problemă", a adăugat Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici