Mititelu: Cârţu cred că ştie mai bine echipa Craiovei decât pe Pandurii

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că partida cu Pandurii, din runda a XXVIII-a a Ligii I, va fi una extrem de dificilă deoarece gruparea din Târgu Jiu este pregătită de Sorin Cârţu, un tehnician care cunoaşte foarte bine formaţia din Bănie.

11 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Cârţu cred că ştie mai bine echipa Craiovei decât pe Pandurii

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu (Imagine: Mediafax Foto)

"Ce meci ne aşteaptă la Târgu Jiu! Nu vedeţi că nu bate nimeni acolo? În plus, Cârţu cred că ne cunoaşte mai bine decât pe Pandurii. Mereu a vrut să arate Craiovei că el e cel mai bun antrenor şi nu mai vreau să-i dăm satisfacţie. Pentru el meciul cu Universitatea este cel mai important din campionat şi probabil vrea să ne ia gâtul, aşa cum a făcut şi în Cupa României. Înaintea meciului cu Pandurii din Cupă, i-am spus lui Nicolo Napoli: «Cârţu e vulpoi, ne pregăteşte o surpriză». Am stat liniştiţi şi am venit cu patru goluri acasă. Ne-a trecut şi de Cupa României. Normal că ne dorim o victorie, dar nici un punct n-ar fi rău cu Pandurii", a afirmat Adrian Mititelu.

Partida Pandurii - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 20.30, pe arena din Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici