Mititelu: Cu arbitri străini, nu vor mai exista suspiciuni pe final de campionat

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, că nu vor mai exista suspiciuni până la finalul Ligii I după decizia Comitetului Executiv al FRF de a delega arbitri străini la cele mai importante 14 meciuri rămase de disputat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Eu de mult am spus că trebuie să aducem arbitri străini la meciurile importante. Pentru lucruri de-astea am fost amendat şi suspendat dar şi pentru faptul că am cerut ca CCA-ul să fie mutat din Bucureşti. Acum văd că se discută şi acest lucru, iar eu când am propus, am fost atacat de cei de la FRF. Cred că de această dată nu vor mai exista suspiciuni cu arbitrii străini pe acest final de campionat. Trebuie să se joace numai pe teren aceste partide. Este o decizie bună, aşa cum a fost şi cu numirea lui Aron Huzu şi cred că din vară faţa arbitrajului se poate schimba în bine", a spus Mititelu.

Oficialul craiovean consideră că numirea lui Răzvan Lucescu ca selecţioner al României este o decizie curajoasă. "Este curajoasă numirea lui Răzvan ca antrenor al echipei naţionale, sper să fie şi cea câştigătoare. Este un tip talentat şi cred că asta a contat în alegerea lui şi cred că poate să facă şi performanţă. Vom vedea în timp dacă a fost o alegere bună. Nu cred că va apela la sfaturile lui Mircea Lucescu pentru că este un tip prea orgolios. El a demonstrat că este un antrenor talentat şi foarte promiţător", a mai spus Mititelu.

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost numit, miercuri, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, după ce membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal au validat propunerea făcută de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, miercuri, ca 14 meciuri, până la sfârşitul returului Ligii I, să fie conduse de brigăzi de arbitrii străini. În fiecare etapă până la sfârşitul returului ediţiei de campionat 2008/2009 a Ligii I, două sau trei meciuri vor fi conduse de arbitri străini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici