Mititelu despre Deaconu: Nu are obraz, nu are caracter

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a criticat dur, duminică, după meciul cu Poli Iaşi, arbitrajul brigăzii conduse de Alexandru Deaconu, despre care a spus că nu are caracter, adăugând că se va răzbuna şi va face ceva "divin".

27 afișări
Imaginea articolului Mititelu despre Deaconu: Nu are obraz, nu are caracter

Mititelu despre Deaconu: Nu are obraz, nu are caracter (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Consider că am fost mult mai buni azi şi ar fi fost o nedreptate dacă nu am fi luat cele trei puncte. Este o victorie foarte tristă deoarece Costea, 99 la sută, nu va mai juca în acest retur. Este dărâmat şi sperăm să treacă mai repede. Este incredibil ce a putut să facă Sandu Deaconu astăzi. A arătat că nu are obraz, nu are caracter şi, chiar dacă este un arbitru bun, a venit cu lecţia învăţată. Sunt două echipe trase de păr să rămână în prima ligă. Este o mârşăvie să aplici un astfel de comportament, fault clar şi eliminare, jucător ieşit din circuit cel puţin până la vară şi tu închizi ochii. Acest om nu mai există pentru mine. Este un ticălos dar este acoperit de nişte oameni vremelnici de la federaţie care au grijă de el. Va plăti pentru asta. Voi face ceva divin. Nu spun ce, dar veţi vedea. Ştiu că voi fi amendat din nou cu trei miliarde, dar aceste amenzi mi se dau să ne închidă gura. Parcă am fi pe timpul comunismului", a declarat Mititelu.

Chiar dacă vor să ne distrugă nu vor reuşi

"Indiferent ce zice Mircea Sandu, că sunt greşeli de arbitraj, nu are nicio acoperire. Două penaltiuri nedate clare cu Dinamo şi azi, un penalti inventat la Bistriţa, ăsta este tratament pentru Universitatea. Nedreptatea făcută de oamenii de la federaţie nu va fi spălată nici 20 de ani de acum înainte, după ce ei nu vor mai fi. Chiar dacă vor să ne distrugă nu vor reuşi. Anul trecut au făcut tot posibilul cu licenţa să ne retrogradeze şi nu au reuşit. Anul acest cu arbitri. Înainte de a începe returul, le-am spus băieţilor că ne vom lupta pe trei fronturi, cu clanul Solomon, clanul de la FRF şi CCA şi criza financiară. Azi am avut determinare şi cu mici excepţii am făcut un joc foarte bun", a adăugat Mititelu.

Echipa Universitatea Craiova a învins, duminică, la Drobeta Turnu-Severin, formaţia Politehnica Iaşi, scor 2-1 (0-0), într-un meci din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I. În minutul 43, Florin Costea a părăsit terenul, accidentat, după ce a suferit o entorsă la genunchiul stâng, în urma unui atac al portarului Brăneţ, în careul ieşenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici