Mititelu: Din vară, voi face o colonie olandeză la Universitatea Craiova

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, că din vară gruparea olteană va deveni "o colonie olandeză", noul tehnician olandez al echipei, Mark Wotte, urmând să colaboreze cu alţi 6-7 conaţionali la echipa craioveană.

48 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Din vară, voi face o colonie olandeză la Universitatea Craiova

Mititelu: Din vară, voi face o colonie olandeză la Universitatea Craiova (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Din acest moment, Universitatea Craiova are un antrenor dintr-o altă categorie. Am semnat pe un an şi jumătate, dar cred că vom colabora pe termen lung. În această iarnă se vor schimba foarte multe, lucrurile bune vor continua, dar cele mai puţin bune nu vor mai fi. Pot spune că va fi o invazie de olandezi la Craiova, din martie vom avea şi un manager olandez. Este un pas mare în viaţa acestui club, nu neapărat prin numirea lui Wotte, ci prin ceea ce va însemna asta la Craiova. În vară voi face o colonie olandeză aici, pentru că vor mai veni 6-7 colaboratori de-ai lui Wotte", a spus Mititelu la finalul negocierilor cu tehnicianul olandez Mark Wotte, care va pregăti formaţia Universitatea în următoarele 18 luni.

Mititelu a menţionat că Universitatea Craiova are nevoie acum de timp pentru a se transforma într-un club mare şi că are încredere în noul antrenor. "Va fi nevoie de timp, va fi nevoie de răbdare, pentru că munca lor (n.r. - a olandezilor) va fi de o altă factură decât ceea ce facem noi aici în România. Sper ca Mark Wotte să aibă şi noroc, el va avea încrederea mea, voi merge pe mâna lor şi sunt convins că vom reuşi să creăm un club mare. Vreau răbdare şi cât mai puţine reproşuri la adresa clubului. Aceata este viitorul, acesta este drumul cel mai bun, dacă vrem să facem fotbal trebuie să lucrăm cu cei care se pricep. Mi-am dat seama că noi suntem departe de fenomenul fotbalistic", a spus Mititelu.

Olandezul Mark Wotte este noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, el ajungând, joi, la un acord pe un an şi jumătate cu conducerea grupării oltene.

Tehnicianul olandez a sosit, miercuri, în România, iar joi dimineaţă a vizitat stadionul şi baza de pregătire a grupării oltene, după care a negociat preluarea echipei.

Fost antrenor al echipelor ADO Den Haag, RKC Waalwijk şi FC Utrecht, Mark Wotte (49 de ani) este fără angajament din iulie 2009, când a fost demis de la Southampton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici