Mititelu îi cere demisia şefului CCA, Vasile Avram

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, în cadrul unei emisiuni televizate, că Vasile Avram, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), trebuie să demisioneze după erorile arbitrilor comise în ultima etapă.

8 afișări
Imaginea articolului Mititelu îi cere demisia şefului CCA, Vasile Avram

Mititelu îi cere demisia şefului CCA, Vasile Avram (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Niciodată arbitrajul românesc nu a avut o prestaţie atât de slabă, cel puţin de cât timp sunt eu în fotbal şi de când am putere de decizie la acest club. Niciodată nu m-am simţit mai umilit ca la acest meci şi nu am întâlnit o asemenea indiferenţă. Nu am simţit niciodată o atâta aroganţă din partea unui conducător al arbitrilor. Nu ne-a acordat nici măcar minima atenţie, care era obligat să ne-o acorde", a declarat Mititelu.

"Eu cred că acest meci de la Timişoara a fost stricat de însuşi domnul Avram, care, cu rea-credinţă şi cu o indiferenţă totală, ne-a sfidat şi acum dă vina pe arbitri. Nu domnule Avram, dumneata eşti vinovatul numărul 1! Noi ţi-am atras atenţia cu 7.000 de argumente de ce nu trebuie să-l delegi pe acest tânăr la meci. Dânsul nu are argumente decât fără fundament. A fost încurajat să nu ţină cont de nimeni. Părere mea e că se va alege praful de fotbalul românesc. Omul ăsta îl distruge definitiv. Dă-ţi demisia că distrugi fotbalul românesc, asta este părere mea. Nu ai ce căuta acolo", a mai spus Mititelu, la Digi Sport.

Mititelu: Credeam că e ceva de capul tău, dar m-am înşelat, eşti un om de doi lei!

"Ai fost de rea-credinţă! L-ai pus în mod special la delegarea asta şi nu este de vină copilul acesta. Dumneata eşti de vină! Vasile Avram nu are competenţă! Credeam că e ceva de capul tău, dar m-am înşelat, eşti un om de doi lei! Ai fost un tuşier de duzină, care făcea numai nenorociri. Nu vorbesc de pierdut, puteam să pierdem meciul. Am întâlnit o echipă foarte puternică, dar am fost umiliţi total, pentru că ne-au trimis un om necalificat. De ce nu l-ai delegat la Steaua - Braşov? De ce l-a ţinut pe Haţegan pe tuşă la meciul nostru, care nu a fluierat din septembrie şi să trimiţi un copil care are antecedente foarte mari. Era un tânăr cu probleme, nu unul talentat. Problema nu este că arbitrul nu are valoare, ci că toate greşelile au fost făcute împotriva noastră. Îţi baţi joc de noi, dă-ţi demisia din fruntea CCA!", a spus Adrian Mititelu.

Avram: Îi respect punctul de vedere, dar nu înseamnă că sunt de acord cu domnul Mititelu

"Îi respect punctul de vedere, dar nu înseamnă că sunt de acord cu domnul Mititelu. Eu nu înţeleg. Eu, Vasile Avram, indiferent ce calitate aş avea nu mi-aş permite să intervin în activitatea unui club. Eu nu am să-i cer domnului Mititelu să plece aşa cum îi cere un stadion întreg de la Craiova. Îmi doresc să am o relaţie bazată pe respect reciproc. Eu ştiu că ieri, de exemplu, au fost anumite persoane în Craiova. Eu mai ştiu că dumneavoastră aveaţi o relaţie foarte bună cu vechea conducere, mai ştiu că erau din Craiova persoane care activau în vechea Comisie Centrală, dar nu am nicio vină. Vă rog să mă credeţi că am tot respectul pentru dumneavoastră".

Formaţia FC Timişoara a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu echipa Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Mera, în minutul 61, pentru gazde, respectiv Mihai Costea, în minutul 43.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici