Mititelu: Jucătorii s-au bucurat de plecarea lui Andrei Ionescu

Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că jucătorii antrenaţi de Nicolo Napoli s-au bucurat de plecarea lui Andrei Ionescu la Steaua, din cauza caracterului acestuia.

13 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Jucătorii s-au bucurat de plecarea lui Andrei Ionescu

Mititelu: Jucătorii s-au bucurat de plecarea lui Andrei Ionescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Vă spun cu mâna pe inimă, niciunul dintre actualii jucători nu va proceda cum a făcut-o Ionescu. Ei chiar se bucurau când au aflat că a plecat, pentru că era privit cu alţi ochi din cauza caracterului. Ionescu a făcut pe noi când a decis acest lucru. Eu l-am luat pe el dintre blocuri, îl ştiam de când era mama lui insărcinată, iar el acum îşi bate joc de tot oraşul. Sincer, nu am putut să mă odihnesc când am aflat de la Becali că Ionescu a spus că semnează pe oricât cu Steaua. De multe ori mă făceam de râs când îl ridicam în slăvi, iar pe alţi jucători din actuala generaţie îi neglijam. Aceştia mi-au dat o palmă morală. Nu mai puteam să merg pe acest drum. I-am dat acea hârtie cu 500.000 şi coproprietate", a spus Mititelu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mititelu a afirmat că mai multe cluburi l-au dorit pe Andrei Ionescu, surse din cadrul clubului susţinând că de jucător au mai fost interesate FC Timişoara, FC Vaslui şi Rapid Bucureşti. "Multe echipe din prima ligă au anunţat în prima fază că îl vor, însă după aceea nu au mai zis nimic. Ionescu putea să plece gratis în vara viitoare. Este un jucător bun, talentat, însă din punct de vedere al caracterului are mult de pierdut. Steaua nu va putea să-l dea mai departe fără acordul nostru. Nu mă interesează banii, este ultimul lucru la care ma gândesc, însă sunt dezamăgit de el", a precizat Mititelu.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, că Andrei Ionescu a fost achiziţionat de gruparea "roş-albastră" contra sumei de 500.000 de euro şi 50 la sută dintr-un viitor transfer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici