Mititelu: L-am împrumutat până în vară pe Silviu Bălace

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, la un post de televiziune local, că gruparea olteană a obţinut împrumutul până în vară de la FC Vaslui al jucătorului Silviu Bălace.

23 afișări
Imaginea articolului Mititelu: L-am împrumutat până în vară pe Silviu Bălace

Mititelu: L-am împrumutat până în vară pe Silviu Bălace (Imagine: Mediafax Foto)

"L-am împrumutat până în vară pe Silviu Bălace. Asta nu înseamnă că nu am mare încredere în cei doi tineri pe care îi avem pe acele posturi, Buşu şi Giurcă. Veţi vedea că vor demonstra în acest retur că sunt jucători foarte buni", a spus Mititelu.

Adrian Mititelu a precizat că Bălace ar vrea să îşi încheie cariera la Universitatea Craiova.

"Silviu era foarte bucuros şi spunea că şi-ar dori chiar să-şi încheie cariera la Universitatea şi îi pare rău că nu a prins o perioadă mai mare în ultimul timp la noi. Ce pot să mai spun este că în următoarele zile va sosi şi un fundaş central cu mare experienţă", a adăugat finanţatorul grupării craiovene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici