Mititelu: Nu am primit licenţa dar voi câştiga la recurs

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea pe care o conduce nu a primit licenţa de club profesionist pentru ediţia 2011-2012 a Ligii I din partea FRF, dar a precizat că va face recurs chiar dacă echipa a retrogradat în liga secundă.

183 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Nu am primit licenţa dar voi câştiga la recurs

Mititelu: Nu am primit licenţa dar voi câştiga la recurs (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Aşa e, am primit o hârtie de la federaţie că nu am primit licenţa pentru sezonul următor, dar vom face recurs. Motivele sunt bizare. În primul rând au spus că nu am stadion. Cum să nu am stadion, când există un contract? Îmi bagă beţe în roate ăştia de aici din oraş. Şi altă chestie a fost cu divizarea societăţii, din 2009, că ar fi al treilea an în care funcţionăm în condiţiile astea. Motivele sunt puerile şi cu siguranţă voi reuşi la Comisia de Recurs să-i conving că am dreptate. Eu cred că şi-au luat măsuri dinainte să fim retrogradaţi, în cazul în care am fi reuşit să câştigăm la Bistriţa şi să ne salvăm. Mă rog, oricum nu mai contează acum, pentru că suntem retrogradaţi, dar vom face recurs", a declarat Mititelu.

Numele cluburilor care au primit licenţa pentru sezonul viitor vor fi anunţate la 31 mai, după şedinţa Comisiei de Apel a Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici