Mititelu: Nu meritam să mergem în Europa

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelul a declarat, miercuri, că formaţia antrenată de Ionel Gane nu merita să evolueze în cupele europene după jocul etalat în ultimele etape.

9 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Nu meritam să mergem în Europa

Mititelu: Nu meritam să mergem în Europa (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că după ce am arătat în ultimele jocuri, nu merităm să mergem în Europa. Echipa a jucat la 50-60 la sută din potenţialul ei în tot acest retur, din cauza pregătirii precare făcută în iarnă. Jucătorii au vrut, s-au dăruit, dar mai mult de atât nu au putut. Cred că a contat mult şi absenţa timp de o săptămână a nouă jucători care au fost plecaţi la loturi şi ne-am pregătit în doar zece oameni", a spus Mititelu.

Adrian Mititelu a reafirmat că atacantul Florin Costea nu va pleca de la Universitatea Craiova. "Îmi pare rău de public, însă unora ar trebui să le fie ruşine pentru că au scandat că echipa nu-i merită pe fani. Cred că e invers. Vom merge în continuare cu acelaşi lot şi vom încerca la anul să facem mai mult. O spun încă o dată, Florin Costea nu pleacă", a precizat finanţatorul grupării craiovene.

Formaţia Universitatea Craiova a pierdut, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 0-1 (0-1), partida susţinută în faţa echipei SC Vaslui, în ultima etapă a Ligii I, şi a ratat prezenţa în sezonul 2009/2010 a Ligii Europa, unicul gol fiind marcat de Wesley, în minutul 12.

La finalul sezonului, Universitatea Craiova s-a clasat pe locul 7, la egalitate de puncte cu Steaua, însă formaţia din Bulevardul Ghencea a devansat gruparea "alb-albastră" în urma rezultatelor directe din această ediţie de campionat: 0-0, la Craiova şi 1-2, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici