Mititelu: Nu sunt supărat pe Tănasă după declaraţiile făcute

Preşedintele executiv al clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a spus că nu este supărat pe Ciprian Tănasă, jucător cedat la Poli Iaşi şi care a declarat că îşi doreşte foarte mult un succes al noii sale echipe în prima etapă, împotriva formaţiei antrenate de Nicolo Napoli.

13 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Nu sunt supărat pe Tănasă după declaraţiile făcute

Mititelu: Nu sunt supărat pe Tănasă după declaraţiile făcute (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu sunt supărat de afirmaţiile lui Tănasă, cel care a spus că vine să câştige. Ce putea să zică şi băiatul, doar de acolo îşi ia acum banii", a precizat Mititelu.

Atacantul Ciprian Tănasă, împrumutat de Universitatea Craiova la Poli Iaşi, a afirmat că îşi doreşte foarte mult un succes al noii sale echipe în prima etapă, împotriva formaţiei antrenate de Napoli.

"Am fost împrumutat pentru un an la Poli Iaşi şi tocmai de aceea vreau să batem la Craiova. Potrivit înţelegerii dintre cele două cluburi, eu nu pot juca în acest meci, dar oricum eram suspendat. Normal că în prima etapă ţin cu Poli, doar aici joc acum. Ce a fost, a fost... Am avut ceva probleme cu antrenorul la Craiova, dar astea sunt de domeniul trecutului", a spus Tănasă.

Adrian Mititelu crede că meciul cu Poli Iaşi, din prima etapă a noului sezon al Ligii I, va fi greu, pentru că Ionuţ Popa este un antrenor ambiţios, care ştie să-şi motiveze jucătorii: "Nu pot spune că voiam alt adversar, pentru că, în prima etapă, indiferent cu cine jucam era rău. Va fi un meci greu, pentru că jucăm şi fără suporteri şi întâlnim o echipă cu un antrenor experimentat şi care ştie să-şi pună echipa în teren".

Mititelu consideră că echipa pe care o patronează a ajuns la momentul în care trebuie să demonstreze ceva în fotbalul din România.

"Încă mai avem mici probleme, însă sunt convins că vom reuşi. Avem cel mai tânar lot din ţară, poate chiar din istoria Ligii I, însă trebuie să dăm totul să ne atingem obiectivul, acela de a ajunge în cupele europene. Ştim că va fi greu, pentru că acest campionat va fi cel mai dificil din ultimii 20-30 de ani, dar cred ca vom reuşi", a afirmat Mititelu.

Oficialul oltean se felicită pentru că a ales în toamnă să-l aducă înapoi pe antrenorul Nicolo Napoli.

"Acum cei care comentau în toamnă, nu mai zic nimic. Am avut încredere că Napoli ne va redresa. Este adevărat că a avut şi materie primă bună", a precizat Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici