Mititelu: Partida cu Gloria a fost prost pregătită

Finanţatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, la TV Oltenia, după înfrângerea din partida cu Gloria Bistriţa, scor 1-2, că formaţia sa a jucat lamentabil, precizând că partida a fost prost pregătită de tehnicianul Mark Wotte.

10 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Partida cu Gloria a fost prost pregătită

Mititelu: Partida cu Gloria a fost prost pregătită (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt în stare de şoc, nu pot să-mi revin. Am început meciul bine, am avut 1-0 după trei minute, după care, fără să-mi pot explica, echipa a căzut. Am fost lamentabili, am jucat prost, partida a fost prost pregătită. Şumudică a fost mult mai isteţ ca noi toţi, nu numai ca Wotte. Nu pot spune că a greşit Wotte în acest meci, dar nici nu a fost prea inspirat. Nici la tactică, nici la schimbări. Nu mai putem invoca ghinionul sau arbitrajul. Probabil că golul marcat repede i-a făcut deja pe unii câştigători. Au trecut deja cinci etape din acest retur de campionat, iar noi avem doar trei puncte. Nu-mi vine să cred", a spus Mititelu.

Oficialul oltean a precizat că, de acum înainte, toate meciurile din campionat vor fi adevărate finale pentru Universitatea: "Am cheltuit circa cinci milioane în acest an ca să mă bat la retrogradare. Nu am dat drumul la anumiţi jucători ca să facem performanţă, iar noi suntem unde suntem. A plecat Dorel Stoica cu 500.000 de dolari salariu şi Şoavă cu 350.000, în rest nimeni dintre jucătorii importanţi. De exemplu, Wotte m-a costat mult, poate este printre cei mai bine plătiţi antrenori. Azi nu a fost un duş rece, a fost o adevărată inundaţie. Vine un meci foarte important acum cu Poli Iaşi, de fapt toate meciurile vor fi adevărate finale. Nici nu mă gândesc să nu câştigăm, îmi vine deja rău când mă gândesc la acest meci".

Formaţia Gloria Bistriţa s-a impus, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), în faţa echipei Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici