Mititelu: Solicităm suspendarea operaţiunii de evacuare

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminică, la Sport.ro, că gruparea pe care o conduce solicită suspendarea operaţiunii de evacuare a stadionului Ion Oblemenco, cerută de Primăria Craiova.

27 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Solicităm suspendarea operaţiunii de evacuare

Mititelu: Solicităm suspendarea operaţiunii de evacuare (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem deja două acţiuni în instanţă şi solicităm suspendarea operaţiunii de evacuare", a spus Mititelu.

El a precizat că Universitatea Craiova are datorii de cel mult două milioane de euro, dar are de încasat de la Fondul Proprietatea 80 de milioane de euro. "De patru ani banii sunt blocaţi acolo", a afirmat oficialul craiovean.

Adrian Mititelu a amintit de câteva din punctele menţionate în protocolul dintre Primăria Municipiului Craiova şi Universitatea Craiova: "Noi avem deja două acţiuni în contencios în care solicităm Consiliului Local să facă ceea ce trebuie să facă, adică o obligaţie. Avem un protocol pe care ei l-au încălcat în mod flagrant. Protocolul prevedea clar ce trebuie să facă cele două părţi pentru a stinge acest conflict care durează de ani de zile. Consiliul s-a angajat să iniţieze proiecte în care să dea stadionul Universităţii Craiova pe 30 de ani cu o chirie modică, să plătescă în tranşe suma de 3 milioane de euro ce reprezintă investiţiile făcute de noi acolo, să pună tabelă electronică, să facă multe alte lucruri care sunt normale...".

Conducerea clubului Universitatea Craiova a fost somată de Primăria Municipiului Craiova să părăsească arena Ion Oblemenco, la data de 31 ianuarie, când va expira contractul ce are ca obiect concesionarea spaţiilor de antrenament şi competiţii din acest stadion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici