Mititelu: Sper să batem Steaua şi să o ţinem sub noi în clasament

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, joi, că speră ca echipa antrenată de Nicolo Napoli să câştige partida cu Steaua de pe teren propriu, pentru a ţine formaţia bucureşteană pe un loc inferior în clasamentul Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Sper să batem Steaua şi să o ţinem sub noi în clasament

Mititelu: Sper să batem Steaua şi să o ţinem sub noi în clasament (Imagine: Mediafax Foto)

"Toate meciurile sunt dificile. Şi cu Otopeni a fost dificil, şi la Buzău, dar mai ales cu Steaua. E un meci greu, pe care sperăm să-l câştigăm. Cu siguranţă că va fi un meci fără victorie pentru Steaua. Îmi doresc foarte mult să batem. Sunt trei puncte foarte importante, mai ales că Steaua este una dintre contracandidatele noastre. Încercăm să-i ţinem acolo sub noi, să-i batem, şi cred că şi putem. Dacă ne dăruim şi luptăm, avem puterea să-i batem. Şi la ultimele două meciuri cu Steaua am fost la fel de puternici ca ei, numai că ne-a lipsit şansa. Şi în Ghencea, când ne-au bătut cu 1-0, au avut o singură ocazie, iar în primăvară, la Craiova, i-a ajutat foarte mult tuşierul. Sper că aceste lucruri să nu se mai întâmple vineri", a declarat Mititelu.

Oficialul oltean a mai afirmat că în ultimii trei ani, echipele din Bucureşti au câştigat puţine puncte în partidele cu Universitatea Craiova.

"Craiova e demult băgată în seamă de echipele din Bucureşti. Chiar dacă nu i-am bătut, totuşi, în aceşti ultimi trei ani am făcut foarte multe egaluri cu ei. Cu Rapid am făcut două egaluri, cu Steaua unul, cu Dinamo două sau trei egaluri consecutive, deci nici ei nu au câştigat prea multe puncte cu noi", a menţionat patronul clubului din Craiova.

Întrebat dacă atacantul sirian Abd el Fatah al Aga va fi transferat la Universitatea, Adrian Mititelu răspuns: "Gogoşoiu vine, nu vă mai gândiţi la cai verzi pe pereţi. Gogoşoiu este marele transfer din retur. O să jucăm cu Gogoşoiu, decât să mai luăm vreunul din ăsta care nu se adaptează sau e într-o pasă proastă. Mai bine prefer să merg pe mâna lui Costea II şi Gogoşoiu".

Mititelu s-a arătat mulţumit de evoluţiile celor patru jucători ai formaţiei oltene convocaţi la echipele naţionale.

"E foarte bine, trebuiau să fie cinci - şase, dar dacă Săndoi (n.r. - selecţionerul reprezentativei de tineret) nu are ochi să-i vadă pe Gogoşoiu, pe Costea II, o să păţească cum a păţit cu Găman, o să se ducă direct la echipa naţională de seniori. Foarte bine că a marcat Gângioveanu, dar nu contează asta, contează că a jucat bine. Sper să o comită şi vineri, atunci îşi arată valoarea. Pe mine nu prea mă interesează că marchează pentru echipa naţională într-un amical. Vreau pe teren să o comită cu Steaua sau la Vaslui", a precizat Mititelu.

Patronul grupării Universitatea Craiova a menţionat că există atât avantaje, cât şi dezavantaje pentru cluburi când au jucători convocaţi la echipele naţionale.

"Antrenamentele cu 10 jucători nu sunt prea grozave, dar asta e. E o parte bună, dar şi o parte rea. Pentru că de acum înainte aceste lucruri o să se înmulţească şi aceste probleme s-ar putea să ne creeze până la urmă deficit, dar există şi partea bună, pentru că jucătorii cresc în valoare mai repede la echipele naţionale", a explicat Adrian Mititelu.

Echipa Universitatea Craiova întâlneşte, vineri, de la ora 20.45, pe propriul teren, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici