Mititelu: Teoretic, Poli Iaşi e o echipă de bătut, dar va fi foarte greu

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, consideră că adversara din prima etapă a returului, Poli Iaşi, este, "teoretic", o echipă de bătut, dar consideră că gruparea olteană va avea un meci foarte greu.

6 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Teoretic, Poli Iaşi e o echipă de bătut, dar va fi foarte greu

Mititelu: Teoretic, Poli Iaşi e o echipă de bătut, dar va fi foarte greu (Imagine: Mediafax Foto)

"Teoretic, Poli Iaşi e o echipă de bătut, dar va fi foarte greu. O echipă cu jucători cu experienţă, o echipă cu un antrenor foarte bun şi care va încerca să ne surprindă, sunt convins de acest lucru. S-au schimbat multe la ei, nu mai au nicio legătură cu echipa din tur, este o altă stare de spirit, un alt drum. Şi pentru ei e o presiune foarte mare. Va fi un meci foarte greu pentru noi, pe care sper să-l câştigăm. Vedem vineri dacă Iaşiul e o echipă tare sau nu, sperăm că nu, deşi mi-e teamă", a declarat, joi, Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu speră să ajungă să urmărească meciul de la Iaşi. "Încerc să ajung la Iaşi, să fiu alături de băieţi, să-i sprijin sufleteşte, moral, să fiu alături de ei. Cred că, dacă sunt alături de ei, în tribună, o să reuşesc să le insuflu puţin din puterea mea psihologică", a completat Mititelu.

Jucătorii Universităţii au plecat, joi dimineaţă, spre Iaşi, cu o escală la Timişoara până la ora 16.00, deoarece între Craiova si Iaşi nu există cursă de linie. La Timişoara, pe unul dintre terenurile Politehnicii, oltenii au efectuat un antrenament începând cu ora 11.00.

Partida Poli Iaşi - Universitatea Craiova, contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I, se va disputa, vineri, cu începere de la ora 19.00.

Citeşte şi:

Sorin Boca: Craiovenii nu ne-au anunţat că vin cu galerie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici