Mititelu vrea să transfere doar un atacant la Universitatea în această iarnă

Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că vrea să întărească lotul grupării oltene, în această perioadă de iarnă, doar cu un atacant, nedorind să aducă jucători doar de dragul de a transfera.

13 afișări
Imaginea articolului Mititelu vrea să transfere doar un atacant la Universitatea în această iarnă

Mititelu vrea să transfere doar un atacant la Universitatea în această iarnă (Imagine: Mediafax Foto)

"Lucrurile sunt foarte dificile cu transferul. Nu vreau să aduc pe oricine, ci vreau să aduc numai jucătorii care ne trebuie. Nu vreau să stric echipa şi să mă abat de la proiectul meu. Într-adevăr, suntem interesaţi de un vârf de atac, sper să găsim exact ceea ce ne trebuie, pentru că altfel nu vreau să aduc pe cineva doar de dragul de a aduce. Şi să joace tot Dina şi Baird titulari. Nu contează dacă este din România, dacă are până în 22 de ani este în regulă, pentru că planul nostru este să îl folosim şi pe viitor. Deocamdată, totul este la stadiul de discuţie, ne uităm, ne informăm, nu pot să spun că m-am hotarât la cineva anume", a spus Mititelu, la Radio Oltenia Craiova.

Conducătorul grupării din Bănie a adăugat că în afară de compartimentul ofensiv în actualul lot de jucători există fotbalişti care pot acoperi fără probleme toate posturile echipei antrenate de Nicolo Napoli: "La alte posturi sunt foarte precaut. Nu vreau să aduc o dublură lui Rose când ştiu că Buşu şi Giurcă, într-un an de zile, pot fi soluţii. De coordonator de joc nu avem nevoie, Dorel Stoica joacă la mijloc, Prepeliţă la mijloc, Bărboianu este talentat la mijloc. Dacă mai aducem un coordonator înseamnă să ţinem unul de-al nostru, super cotat pe bancă. Transferurile sunt pentru cei care nu au jucători, însă noi avem. Jucătorii noştrii sunt doriţi la echipe mari, nu neapărat în ţara, ci în Europa".

Mititelu a precizat că elevii antrenaţi de Nicolo Napoli se vor reuni după vacanţa de iarnă la 14 ianuarie, iar pentru perioada pe pregătire vor avea două cantonamente în străinătate.

"Napoli a pus la punct programul pentru această vacanţă, însă a mai rămas să mai stabilim detaliile concrete unde vom merge. Vor fi două turnee, Cipru sau Turcia, variantele pentru primul turneu, Spania sau Italia pentru al doilea turneu. Rămâne să concretizam până la 10 ianuarie. Reunirea lotului va avea loc, cred, în 14 ianuarie, atunci va fi si vizita medicală", a completat Mititelu.

Deşi admite că antrenorul Nicolo Napoli a fost curtat în ultima perioada de alte grupări din Liga I, finanţatorul clubului de pe stadionul Ion Oblemeco a menţionat că are convingerea că tehnicianul italian va râmâne la conducerea formaţiei oltene: "Nu ştiu ce propuneri a avut Napoli, nu am vorbit cu el despre acest subiect. S-ar putea să fi fost cu siguranţă deoarece şi în vară au fost ceva discuţii, nu neapărat oferte, ci întrebări din partea unor preşedinţi din prima ligă. Oricum cred că nici nu se pune problema plecării sale, pentru că Napoli a simţit condiţiile care sunt la Craiova".

Formaţia Universitatea Craiova a terminat turul de campionat pe poziţia a şasea cu 28 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici