Moartea lui Kobe Bryant: soţia Vanessa a aflat adevărul la câteva ore după accident

  • Soţia lui Bryant a depus mărturie în procesului deschis împotriva celor care au publicat fotografii cu cadavrele fostei vedete de la Lakers şi ale fiicei lor.
  • Femeia a declarat în faţa anchetatorilor că „la început, mi-au spus că există 5 supravieţuitori”.
3133 afișări
Imaginea articolului Moartea lui Kobe Bryant: soţia Vanessa a aflat adevărul la câteva ore după accident

Moartea lui Kobe Bryant: soţia Vanessa a aflat adevărul la câteva ore după accident

Mărturia Vanessei Bryant în procesul deschis împotriva pompierilor care au folosit fotografiile cu cadavrele mutilate ale lui Kobe şi ale fiicei sale, Gianna, au întors cuţitului în rană.

În dimineaţa zilei de 26 ianuarie 2020, un consilier de familie a bătut la uşa familiei Bryant pentru a o informa pe femeie că Kobe şi Gianna au fost implicaţi într-un accident de elicopter care îi ducea la un meci de baschet.

În acel moment, bărbatul a lăsat-o cu speranţă. „Cinci oameni au fost salvaţi”, a spus el. Vanessa era sigură că cei dragi ei se numără printre supravieţuitori şi că acum urmează să le ajute pe celelalte victime.

Dar, în timp ce încerca să-l sune pe Kobe pe telefonul mobil, au început să apară mesaje de pe reţelele de socializare cu cuvintele: „Odihneşte-te în pace Kobe”. Au trecut ore, înainte ca Vanessa să afle adevărul.

Aceste detaliile au ieşit la iveală, pentru prima dată, în sala de judecată din Los Angeles în care se ţine procesul. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici