Mogoşanu: Gaz Metan a meritat victoria

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Daniel Mogoşanu, a declarat, vineri, că formaţia Gaz Metan Mediaş a meritat victoria având în vedere ocaziile avute în meciul câştigat cu scorul de 2-1, în etapa a II-a a Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului Mogoşanu: Gaz Metan a meritat victoria

Mogoşanu: Gaz Metan a meritat victoria (Imagine: Mediafax Foto)

"Gaz Metan merita victoria după numărul de ocazii. Nu am avut consistenţă la mijlocul terenului şi de aceea gazdele au dominat. A fost greşeala mea, deoarece după pauză am schimbat sistemul de joc şi am mizat pe contraatac", a spus antrenorul echipei Universitatea Craiova.

"Nu aş nominaliza un jucător de la Gaz Metan, deoarece sunt prea supărat pe jocul echipei. Nu consider că este un debut ratat, deoarece lucrurile cu siguranţă se vor schimba pe parcurs. Vom face după acest meci o analiză amănunţită si vom lua deciziile ce se cuvin", a declarat Mogoşanu.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a debutat, vineri, cu o victorie în ediţia 2009-2010 a Ligii I, în urma succesului obţinut pe teren propriu, în faţa echipei Universitatea Craiova, cu scorul de 2-1 (0-1), într-o partidă din etapa a II-a a campiontului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici