Moldovan: Am întâlnit un excelent portar Boşneag

Antrenorul formaţiei SC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în prima repriză a meciului cu FC Argeş, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, jucătorii săi au avut ghinion, pentru că au întâlnit un portar excelent, în persoana lui Ionuţ Boşneag.

20 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Am întâlnit un excelent portar Boşneag

Moldovan: Am întâlnit un excelent portar Boşneag (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă bucur că nu am pierdut, pentru punctul luat şi pentru că nu am luat gol. Veneam după trei eşecuri şi era foarte important pentru noi să nu pierdem, iar pe viitor suntem obligaţi să înscriem. Am avut ghinion în prima repriză, pentru că în prima repriză am întâlnit un portar Boşneag senzaţional, iar în partea a doua, Argeşul a echilibrat balanţa", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a precizat că Milisavijevici a fost schimbat pentru că nu a respectat indicaţiile tactice. "Pe Milisavijevici l-am înlocuit pentru că l-am pus să joace ceva şi a jucat altceva, lucru de neconceput pentru echipa noastră", a afirmat tehnicianul.

Milisavijevici a fost introdus în teren în minutul 69, în locul lui Silviu Bălace, fotbalistul macedonean fiind schimbat în minutele de prelungire de Ştefoi.

Referindu-se la posibila retrogradare a formaţiei FC Argeş, după ce patronul grupării piteştene, Cornel Penescu, a fost arestat în dosarul arbitrilor corupţi, Moldovan a spus: "Mi-ar părea rău ca FC Argeş să fie retrogradată, deoarece este o echipă de tradiţie şi are în lotul actual jucători tineri, foarte buni, pe care eu aş vrea să-i antrenez".

Moldovan a menţionat că arbitri români sunt depăşiţi de situaţie, fiind nemulţumit de prestaţia centralului Mugurel Drăgănescu. "După meciul de cupă, nu pot să mai vorbesc despre arbitraj. Totuşi, astăzi, arbitrul a fluierat la orice atingere. Este clar că arbitrii noştri sunt depăşiţi de situaţie, sunt într-o adevărată criză, iar aducerea arbitrilor străini este o soluţie", a susţinut antrenorul grupării vasluiene.

Formaţiile FC Argeş şi SC Vaslui au terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată duminică, pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti, contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici