Moldovan despre meciul cu FC Vaslui: Nu ne permitem să facem paşi greşiţi

Tehnicianul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu îşi permite să piardă meciul de pe teren propriu cu FC Vaslui, programat la începutul săptămânii viitoare.

12 afișări
Imaginea articolului Moldovan despre meciul cu FC Vaslui: Nu ne permitem să facem paşi greşiţi

Moldovan despre meciul cu FC Vaslui: Nu ne permitem să facem paşi greşiţi (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu ne permitem să facem paşi greşiţi, mai ales că jucăm acasă. Vom întâlni o echipă bună şi vom avea un meci greu, dar pe care sper să îl câştigăm, pentru a rămâne acolo în partea din faţă a clasamentului. Va fi foarte greu, pentru că Vasluiul are jucători care pot face diferenţa şi pot decide singuri soarta unui joc. Aştept o reacţie pozitivă din partea echipei mele, mai ales după jocul mai bun convingător de la Ploieşti. Din păcate pentru noi, la Vaslui a revenit la echipă Wesley, un fotbalist cu nişte calităţi excepţionale şi cu o tehnică deosebită", a spus Moldovan.

Tehnicianul braşovenilor a adăugat că speră ca echipa sa să câştige meciul cu FC Vaslui şi pentru a avea un ascendent moral în faţa vasluienilor în meciurile din semifinalele Cupei României. "Normal că victoria este importantă, pentru că orice victorie aduce de la sine şi un moral bun. Pentru noi, ar fi cu atât mai importantă cu cât jucăm cu ei şi în Cupă, şi am avea mai multă încredere în noi. Una peste alta, mă bucur că au revenit în echipă şi Abrudan şi Dani Coman, pentru că sunt jucători de care aveam mare nevoie", a precizat Moldovan.

Meciul dintre FC Braşov şi FC Vaslui se va disputa luni, de la ora 17.00, pe stadionul tineretului din Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici