Moldovan: Dinu Gheorghe mi-a spus că Roman şi Sburlea nu vor pleca

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, că în urma unei discuţii avute cu preşedintele grupării, Dinu Gheorghe, jucătorii Mihai Roman şi Sabrin Sburlea nu vor fi transferaţi.

13 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Dinu Gheorghe mi-a spus că Roman şi Sburlea nu vor pleca

Moldovan: Dinu Gheorghe mi-a spus că Roman şi Sburlea nu vor pleca (Imagine: Sebastian Sascău/Mediafax Foto)

"Este foarte bine că Mihai Roman stârneşte înteresul şi că lumea îl caută şi îl vrea. Totuşi, cel puţin deocamdată, preşedintele Dinu Gheorghe a spus că pot sta liniştit, că cei doi nu vor pleca. Nu cred că va apărea acum o ofertă cu adevărat fabuloasă pe care clubul să nu o poată refuza. Nu mă gândesc în acest moment la altceva, decât că sunt jucătorii Braşovului şi că aşa vor rămâne, astfel că mă pot baza pe ei", a spus Moldovan.

Moldovan nu ştie dacă îl va putea folosi pe Roman în meciul cu Ceahlăul

"Dacă el va fi intrudus de Răzvan Lucescu în teren din primul minut, atunci probabil că mă voi gândi bine la cât va juca la Braşov, cu Ceahlăul. Aştept să văd, dar oricum nu îmi fac griji pentru că avem un lot numeros", a adăugat Moldovan.

Partida FC Braşov - Ceahlăul Piatra Neamţ, programat în etapa a şasea a Ligii I, se va disputa, vineri, cu începere de la ora 21.30, la mai puţin de 48 de ore de la finalul meciului România - Austria, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici