Moldovan: După problemele pe care le-am avut, locul şapte mă mulţumeşte

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Viorel Moldovan a declarat, într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului, că este mulţumit de ce a realizat alături de echipa sa în prima jumătate a campionatului, mai ales că gruparea braşoveană s-a confruntat cu probleme pe final de an.

13 afișări
Imaginea articolului Moldovan: După problemele pe care le-am avut, locul şapte mă mulţumeşte

Moldovan: După problemele pe care le-am avut, locul şapte mă mulţumeşte (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Ţinând cont de problemele pe care le-am avut în turul campionatului, pot spune că sunt mulţumit. Tot timpul este însă loc de mai bine. Dacă am fi avut 4-5 puncte în plus cred că nu se supăra nimeni. Una peste alta pot spune ca este bine, mai ales că am încheiat turul foarte bine. Indiscutabil, meciul cu Timişoara, a fost cel mai bun din acest tur, pentru că a fost jocul în care nu am dat nicio şansă adversarului. Am mai făcut meciuri bune cu Steaua, Dinamo, CFR Cluj, în care circa 70 de minute am fost peste ei. Totuşi, meciul cu Timisora a fost cel mai bun joc al nostru, iar la polul opus, cel mai slab a fost cel de la Bistriţa cu Gloria, deşi cred că şi în acel meci am avut momente bune de joc", a spus Moldovan.

Nu contează pe cine vom întâlni în semifinalele Cupei României

"Chiar nu contează pe cine vom întâlni în semifinalele Cupei României. Toate echipele sunt puternice, să vedem ce vor hotărî sorţii. Personal, nu-mi este frică de niciun adversar. Am încredere în potenţialul echipei şi cred că putem obţine calificarea în finală, mai ales că vor fi doua meciuri, tur-retur. Nicio echipa din prima liga nu este invincibilă, astfel ca nu am motive să mă tem", a explicat antrenorul grupării braşovene.

Nu-mi este frică de jocurile de culise

"Nu-mi este frică de jocurile de culise. Cu siguranţă, însă, returul va fi diferit. Noi trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Trebuie să fim serioşi, să ne pregătim cât mai bine şi să nu ne gândim la lucruri specifice doar campionatului nostru. E greu de spus cine va lua titlul în acest an, pentru că avem un campionat echilibrat. Forţele s-au nivelat, însă în jos. Nimeni nu este invincibil. Nu exista un adversar de care să-ţi fie teamă. Cred că lupta pentru titlu se va da până în ultima etapă şi echipa care se va întări cel mai mult în această iarnă şi care va avea stabilitate financiara şi linişte se va impune", a mai spus Moldovan.

Vreau dubluri pe posturi

"Eu sper să nu plece niciun jucător de bază. Am discutat şi cu preşedintele Dinu Gheorghe şi aş vrea să ne întărim cu trei-patru jucători. Vreau dubluri pe posturi, pentru că doar atunci când ai concurenţă poţi progresa. Aş vrea să ma bazez pentru retur pe 22 de jucatori de câmp şi trei portari. În retur cred că avem potenţialul să ne putem clasa în primele cinci echipe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici