Moldovan: Îmi doresc să câştigăm Cupa României

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat că îşi doreşte câştigarea Cupei României, deoarece aceste este "drumul cel mai scurt către cupele europene", după ce vasluienii au reuşit accederea în semifinalele competiţiei, în urma victoriei, scor 2-0, cu Unirea Urziceni.

48 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Îmi doresc să câştigăm Cupa României

Moldovan: Îmi doresc să câştigăm Cupa României (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Mă bucur că am obţinut calificarea. Veneam după 1-4 cu Dinamo şi am suferit mult în aceste zile. Îmi doresc să câştigăm Cupa, este drumul cel mai scurt către cupele europene. Nu am o preferinţă pentru un adversar în semifinale, important este să ne calificăm în finală. Îi felicit pe jucătorii mei, azi am făcut un joc foarte bun şi nu am dat nicio şansă Unirii Urziceni", a afirmat Moldovan.

Echipa FC Vaslui s-a calificat, marţi, în semifinalele Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Unirea Urziceni, într-un meci disputat la Buzău, în sferturile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici