Moldovan: Îmi este mie ruşine de ruşinea jucătorilor mei

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat că înfrângerea la scor, în deplasare, cu Gloria Buzău (1-4), este o adevărată umilinţă pentru formaţia sa, iar jucătorilor grupării moldave ar trebui să le fie ruşine de acest rezultat.

18 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Îmi este mie ruşine de ruşinea jucătorilor mei

Moldovan: Îmi este mie ruşine de ruşinea jucătorilor mei (Imagine:Mediafax Foto)

"A fost o mare umilinţă ce ni s-a întâmplat azi. Îmi este mie ruşine de ruşinea jucătorilor mei. Unii dintre ei nu vor în Europa, poate că sunt prea bine plătiţi şi viaţa este prea frumoasă la Vaslui. A fost o victorie meritată a Buzăului. Ceea ce am anticipat s-a şi adeverit, l-am spus elevilor mei că nu o să avem un meci uşor în faţa unei echipe care nu mai are nimic de pierdut. Indiferent de numele adversarului nu putem câştiga niciodată fără atitudine, dăruire şi concentrare. Dar poate sunt eu prea pretenţios să cer prea multe unor jucători care au totuşi anumite limite", a precizat Moldovan.

Tehnicianul echipei moldave a precizat că este convins că această înfrângere a redus la minim şansele echipei FC Vaslui de a mai accede pe un loc de Europa League la finalul sezonului, dar a precizat că nu îşi va da demisia după acest insucces.

"Cred că am pierdut cupele europene la meciul de la Buzău, dar decât să te prezinţi aşa mai bine să stai acasă. Este un sezon ratat pentru Vaslui. Eu nu îmi voi da demisia, dar se vedem ce se va întâmpla după ce voi vorbi cu domnul Porumboiu. Îl felicit pe naşul meu Ion Balaur (n.r. - tehncianul echipei buzoiene) şi chiar pot spune că azi ne-am găsit naşul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici