Moldovan: Îmi pare rău de Gloria, sper să continue în Liga I

Antrenorul formaţiei SC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îi pare rău că fosta sa echipă, Gloria Bistriţa, a pierdut, cu scorul de 0-3, meciul din etapa a XX-a şi speră ca gruparea bistriţeană să rămână în Liga I.

9 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Îmi pare rău de Gloria, sper să continue în Liga I

Moldovan: Îmi pare rău de Gloria, sper să continue în Liga I

"Meritam această victorie. Îmi pare rău pentru Gloria, dar asta este viaţa. Sper ca Gloria să continue în Liga I. Oamenii de aici au investit foarte mult. Le doresc succes, însă meseria e meserie şi mă bucur enorm pentru acest succes. Era important să câştigăm, indiferent de scor. Normal că mă mulţumeşte această diferenţă, dar la fel de mult m-ar fi bucura şi un 1-0 sau 2-1. Îl felicit pe Kirovski, a debutat cu două goluri. Am încredere că va ajunge un vârf redutabil", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a precizat că a ştiut maniera de joc a formaţiei Gloria Bistriţa. "Ştiam jocul Gloriei, ne-am pregătit să contracarăm baloanele jucate pe Zaharia, ştiam că sar peste construcţie şi joacă cu mingi lungi, pentru a da bătălia în jumătatea adversă. N-am văzut foarte bine faza penaltiului, dar Milisavjlevici mi-a spus că a fost penalti. La începutul meciului am avut un penalti clar, la un henţ în careu. Dacă şi la 3-0 discutăm despre arbitraj... Ghencev a fost omul bun la toate, jos pălăria pentru jocul lui", a menţionat tehnicianul.

Întrebat dacă se va întoarce la Bistriţa, Moldovan a spus: "Nu se ştie niciodată. În meseria asta ai tot timpul valiza pregătită. Un antrenor depinde de rezultate, niciodată nu ştii ce îţi rezervă viaţa".

Citeşte şi:

Gloria Bistriţa - FC Vaslui, scor 0-3

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici