Moldovan: Important este că am putut juca

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Molovan, a declarat, marţi, după amicalul cu Tatran Presov, că lucru cel mai important este că partida s-a putut juca, după zilele ploioase din Turcia.

24 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Important este că am putut juca

Moldovan: Important este că am putut juca (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Mă bucur că am reuşit să facem acest joc, după ce luni nu ne-am putut antrena, din cauza vremii, decât la sala de forţă. Am decis să împart lotul în două echipe, pentru că vom juca în aceeaşi zi şi cu formaţia croată Medimurje. Meciul cu Tatran a fost unul de luptă, de angajament, în faţa unui adversar bun. Important este că ne-am făcut antrenamentul şi mă bucur că nu avem jucători accidentaţi după acest joc. Avem nevoie şi de astfel de jocuri pentru a ne căli", a declarat Viorel Moldovan pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Tehnicianul braşovean a spus că pentru un prim meci, macedoneanul Duşan Savici, aflat în probe la FC Braşov, a evoluat mulţumitor.

"Pentru primul său meci la noi eu spun că s-a mişcat destul de bine. Savici a marcat un gol după o acţiune personală. Vreau să-l mai văd, la cel puţin un meci, pentru a ma putea edifica asupra potenţialului său", a mai spus Moldovan.

Echipa FC Braşov a câştigat, cu scorul de 2-1 (1-0), partida amicală disputată, marţi dimineaţă, cu formaţia slovacă Tatran Presov, în cadrul stagiului de pregătire din Turcia. Golurile formaţiei ardelene au fost marcate de Ilyeş (minutul 25) din penalti şi de atacantul Duşan Savici (minutul 79).

FC Braşov va juca marţi, de la ora 17.00, în compania croaţilor de la Medimurje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici