Moldovan: În prima repriză am fost agresivi, aşa cum îmi doresc să fie această echipă

Antrenorul Viorel Moldovan a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi au fost agresivi în prima repriză a partidei pe care FC Braşov a câştigat-o, pe teren propriu, în faţa echipei Universitatea Craiova, scor 2-0.

16 afișări
Imaginea articolului Moldovan: În prima repriză am fost agresivi, aşa cum îmi doresc să fie această echipă

Moldovan: În prima repriză am fost agresivi, aşa cum îmi doresc să fie această echipă (Imagine: Mediafax Foto)

"O victorie muncită, meritată, un bravo băieţilor pentru interpretarea a celor ce le-am spus de pe bancă. Sunt trei puncte foarte importante şi trebuie să continuăm tot aşa pentru că ne aşteaptă un meci foarte dificil, în compania unei nou-promovate. S-a văzut că aceste meciuri trebuie tratate cu maximă seriozitate. Revenind însă la meciul cu Craiova, pot spune că a fost un meci bun, am stat foarte bine în teren, iar în prima repriză am fost agresivi, exact cum îmi doresc să fie această echipă. Ştiam că, la un moment dat, Craiova se va descoperi, ceea ce, de altfel, s-a şi întâmplat", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a precizat că schimbarea lui Sabrin Sburlea cu Dorel Zaharia s-a dovedit a fi inspirată.

"Schimbarea lui Zaharia a fost o schimbare forţată, pentru că Sburlea se accidentase, dar, până la urmă, se pare că am fost inspirat. Sper să continue tot aşa, din punctul meu de vedere golul acesta a venit la fix pentru el", a menţionat tehnicianul.

Formaţia FC Braşov a obţinut, vineri, prima victorie pe teren propriu în acest sezon, după ce s-a impus, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a IV-a a Ligii I, în urma golurilor marcate de Nuno Diogo '31, şi Dorel Zaharia '60.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici