Moldovan: Mergem la Galaţi pentru a obţine trei puncte

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, că jucătorii săi vor câştiga meciul în compania formaţiei Oţelul Galaţi, din etapa a IX-a a Ligii I, dacă vor avea evoluţiile din partidele cu CFR Cluj şi Steaua, informează site-ul oficial al "galben-negrilor".

18 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Mergem la Galaţi pentru a obţine trei puncte

Moldovan: Vom câştiga la Galaţi dacă vom evolua ca în meciurile cu CFR şi Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne aşteaptă un meci dificil împotriva unei echipe puternice. Oţelul este o echipă care joacă fotbal, imprevizibilă, solidă. Mergem la Galaţi pentru a ne face jocul şi pentru a obţine trei puncte pentru că ne dorim să ramânem în plutonul fruntaş. Vreau să jucăm la fel de bine ca la Cluj sau în meciul cu Steaua. Eu mă bucur că jucăm fotbal, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm ultimele două meciuri. Dacă vom continua aşa, vor veni şi victoriile", a spus Moldovan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Moldovan are încredere că atacanţii echipei vor reuşi să marcheze în partida de la Galaţi. "Atacanţii nu trebuie să-şi piardă încrederea. Formula magică este munca, iar ei trebuie să caute golul, chiar dacă vor mai fi şi multe ratări", a mai spus el.

Viorel Moldovan nu se poate baza pentru meciul cu Oţelul pe atacantul Atilla Hadnagy, suspendat, şi pe Nicolae Constantin şi Mihai Roman, nerefăcuţi complet după accidentările suferite.

FC Braşov întâlneşte, vineri, în deplasare, formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici