Moldovan: Nu există nicio ofertă pentru Coman

Directorul sportiv al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că nu există nicio ofertă pentru portarul Dănuţ Coman şi a precizat că fotbalistul şi impresarul său urmăresc doar o mărire a salariului.

1 afișare
Imaginea articolului Moldovan: Nu există nicio ofertă pentru Coman

Moldovan: Nu există nicio ofertă pentru Coman

"Nu există nicio ofertă pentru Dani. Nu ştiu ce se urmăreşte până la urmă. Dani cred că este prost influenţat pentru a obţine o mărire de salariu. Iar asta ne dă de gândit şi nu mai înţelegem nimic. Impresarul lui ne-a spus acum că, dacă Dani Coman este transferabil, el poate să îi găsească o echipă prin Portugalia la o anumită sumă. Dar de la o ofertă concretă cum ne-a spus iniţial şi până la ce afirmă acum este cale lungă. E o chestie cusută cu aţă albă, făcută doar pentru o mărire de salariu. Se pune presiune pentru o majorare de contract, la fel cum s-a întâmplat şi cu Buga. Deci lucruri care nu sunt profesionale şi nici juste. Nu spun că Dani nu merită o majorare, e un portar valoros, dar poate el nici nu ştie", a spus oficialul rapidist, care se află de marţi în Elveţia, alături de lotul echipei giuleştene.

Moldovan susţine că a contactat clubul Levante pentru a verifica dacă există o ofertă pentru Coman, dar conducerea grupării din Primera Division a negat. "Noi suntem puţin confuzi în momentul de faţă. Noi am contactat pe Levante, clubul din Spania care din câte am înţeles era interesat de Dani, pentru că pe adresa clubului nu am primit nicio ofertă pentru el. Am cerut conducerii celor de la Levante să ne spună dacă într-adevăr sunt interesaţi de Dani, dacă au făcut o ofertă prin intermediul impresarului acestuia. Şi ni s-a confirmat prin fax că nu este nimic adevărat şi că este o confuzie, că ei au luat deja portar. Deci nici vorbă de vreo ofertă de la Levante. Şi nici din altă parte nu este", a afirmat Viorel Moldovan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici