Moldovan: Nu pot spune că am făcut un meci strălucit, dar e o victorie meritată

Tehnicianul Viorel Moldovan a declarat, după victoria obţinută de FC Braşov, scor 2-1, pe teren propriu, cu Unirea Alba Iulia, că elevii săi nu au făcut un joc prea bun în acest meci, dar victoria formaţiei braşovene este pe deplin meritată.

16 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Nu pot spune că am făcut un meci strălucit, dar e o victorie meritată

Moldovan: Nu pot spune că am făcut un meci strălucit, dar e o victorie meritată (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Sunt trei puncte pentru noi, dar aşa cum am anticipat, fiind început de retur de campionat, nu am avut un ritm susţinut. Degeaba am jucat bine în meciurile amicale pentru că cele oficiale se vede că sunt altfel. Nu pot spune că am făcut un meci strălucit, dar e o victorie meritată şi muncită, iar până la urmă importante sunt cele trei puncte. Condiţiile astea meteo ne dau peste cap, nu mă aşteptam ca la ora meciului să fie 20 de grade Celsius, nu e uşor să faci faţă brusc acestor temperaturi", a precizat tehnicianul echipei braşovene.

Moldovan l-a lăudat pentru prestaţia din acest meci pe atacantul Dorel Zaharia, care va împlini, duminică, 32 de ani: "Mă bucur pentru Zaharia, se vede că a înţeles exact cea ce i-am spus când a venit la Braşov. Modul în care el se pregăteşte se reflectă în teren în timpul jocului".

Antrenorul echipei braşovene a vorbit şi despre atacantul macedonean Duşan Savici, care a semnat, vineri, o înţelegere pe şase luni cu FC Braşov. "Mă bucur că l-am adus pe Savici, deoarece se creează concurenţă pe post. Este un jucător pe care l-am văzut în cantonamentul din Antalya mi-a plăcut şi am vrut să-l am la echipă. Sper ca el să confirme în meciuri", a completat Viorel Moldovan.

Formaţia FC Braşov a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (1-1), partida disputată, pe teren propriu, cu Unirea Alba Iulia, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului. Golurile gazdelor au fost marcate de Zaharia '29 şi Sburlea '85, în timp ce reuşita oaspeţilor a fost semnată de Călin Cristea '26.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici