Moldovan: Sunt mulţumit de pofta de gol a jucătorilor mei

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, că este încântat de evoluţia jucătorilor săi în primele două meciuri de pregătire din stagiul din Antalya, fiind mulţumit de "pofta de gol" a acestora.

21 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Sunt mulţumit de pofta de gol a jucătorilor mei

Moldovan: Sunt mulţumit de pofta de gol a jucătorilor mei (Imagine: Mediafax Foto)

"Să dea Dumnezeu să o ţinem aşa şi în campionat, pentru că atunci vom juca pe puncte, iar rezultatele vor fi importante. Am marcat şapte goluri în două meciuri, astfel că am toate motivele să fiu mulţumit de pofta de gol a jucătorilor mei. Au fost momente de joc foarte bun, însă am văzut şi lucruri mai puţin bune pe care trebuie să le corectăm cât mai rapid. Mateiu a marcat un gol foarte frumos. Mă bucur că jucătorii tineri au reuşit să marcheze pentru că au nevoie de aceste goluri, care le dau multă încredere în forţele lor. Sunt mulţumit de toţi jucătorii. Am văzut multă disponibilitate la efort, agresivitate şi dorinţă de victorie. Important este că ne-am făcut antrenamentul în faţa unui adversar arţăgos, care a jucat destul de dur pe tot parcursul partidei", a spus Moldovan pentru site-ul oficial al clubului.

FC Braşov a câştigat, cu scorul de 4-1 (3-0), partida amicală disputată, marţi, în compania austriecilor de la Mattersburg, iar duminică a învins, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia sârbă Partizan Belgrad.

FC Braşov va juca ultimul meci amical din Turcia, vineri, cu formatia ucraineană Karpatîi Lvov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici