Moldovan: Timişoara ne va aştepta cu o falcă-n cer şi una în pământ

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă ca după victoria de pe teren propriu din turul campionatului echipa sa să fie aşteptată în Banat cu "o falcă-n cer şi una în pământ".

27 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Timişoara ne va aştepta cu o falcă-n cer şi una în pământ

Moldovan: Timişoara ne va aştepta cu o falcă-n cer şi una în pământ (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Ştim clar ce ne va aştepta. Sunt sigur că Timişioara ne va aştepta cu o falcă-n cer şi una în pământ, mai ales după ce i-am bătut la Braşov, şi după declaraţiile de atunci ale preşedintelui Dinu Gheorghe. Nu va fi un meci uşor, pentru că este sigur că ei speră să se menţină pe podium, şi e clar că pe lângă orgoliul lor de a ne bate, trebuie să adăugăm şi dorinţa mare de a nu coborî în clasament. Este ultima etapă, şi sper să facem o figură frumoasă, chiar dacă pentru noi nu este un meci cu miză. Mergem la Timişoara să ne facem meseriaşi trebuie să fim pregătiţi pentru că altfel vom face o figură urâtă", a declarat Moldovan.

Tehnicianul echipei braşovene este de părere că în acest moment formaţia sa este pe locul nouă în clasament şi pentriu că strategia nu a fost una potrivită: "Nu îmi place să mă apuc acum să vorbesc despre ce a fost la FC Braşov, însă altfel stăteau lucrurile dacă strategia nu era una de genul «investiţie minimă, randament maxim». Nu poţi să faci mare performanţă dacă nu şi investeşti. Se pot face lucruri foarte bune în fotbal şi cu bani mai puţini, însă chiar şi aşa trebuie seriozitate. În fine, ce a fost, a fost, eu nu regret această experinţă de la FC Braşov, am acumulat multe, dar m-am confruntat şi cu probleme pe care mi-aş dori să nu le mai am în carieră".

Viorel Moldovan a mai spus că în acest moment nu se gîndeşte la nicio ofertă ci doar la pescuit în Caraibe. "La ce oferte să mă gândesc? Singura ofertă este să mă la pescuit de tarpon în Caraibe. E un peşte mai special şi abia aştept să ajung acolo. Nu mai vreau să mă gândesc la nimic acum. Ce o fi, o fi", a mai spus Moldovan.

În meciul de la Timişoara, FC Braşov nu se v aputea baza pe serviciile lui Rui Duarte, Oros, Ilyeş şi Roman, suspendaţi, în vreme ce Măldărăşanu, Coman şi Zaharia sunt accidentaţi.

Partida FC Timişoara-FC Braşov, din cadrul etapei a XXXIV-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 16.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici