Moldovan: Trebuie să fim agresivi, pentru că fără curaj în Giuleşti nu facem nimic

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este convins că meciul cu Rapid va fi unul extrem de dificil, dar că, dacă echipa sa va merge în Giuleşti cu curaj, atunci poate obţine un rezultat bun.

13 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Trebuie să fim agresivi, pentru că fără curaj în Giuleşti nu facem nimic

Moldovan: Trebuie să fim agresivi, pentru că fără curaj în Giuleşti nu facem nimic (Imagine: Mediafax Foto)

"Trebuie să fim conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte greu, Rapidul fiind o echipă redutabilă pe teren propriu. Totuşi, dacă mergem acolo şi suntem agresivi, dacă avem curaj, atunci totul este posibil. Mergem să luăm puncte, şi sper din suflet să reuşim acest lucru, chiar dacă Rapidul joacă un fotbal de calitate şi a marcat foarte multe goluri în acest sezon. Ştim că sunt foarte buni la fazele fixe, Spadacio execută foarte bine loviturile libere, astfel că trebuie să ne luăm toate măsurile de precauţie. Personal, sunt optimist şi mă întorc în Giuleşti cu mare drag, este echipa unde am jucat pe final de carieră, şi sper să fim primiţi bine. Oricum, şi dacă nu va fi aşa, nu este o problemă, noi trebuie să ne facem treaba în teren şi să facem abstracţie de tot ce se strigă în tribune", a spus Moldovan.

În partida care se va juca sîmbătă în Giuleşti, de la FC Braşov vor lipsi: Octavian Abrudan, bolnav şi Dorel Zaharia, suspendat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici