Moldovan: Trebuie să învingem Pandurii pentru că n-am mai câştigat de mult timp în campionat

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să învingă Pandurii Târgu Jiu, pentru că a trecut mult timp de când nu a mai câştigat o partidă în campionat.

9 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Trebuie să învingem Pandurii pentru că n-am mai câştigat de mult timp în campionat

Moldovan: Trebuie să învingem Pandurii pentru că n-am mai câştigat de mult timp în campionat (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Pentru noi urmează două meciuri importante (n.r. - cu Pandurii Târgu Jiu şi Unirea Urziceni), pe care trebuie musai să le câştigăm, pentru că a trecut cam mult timp de când nu am mai câştigat în campionat. Avem mare nevoie de victorie şi trebuie să dăm totul luni pentru a ne trece în cont toate cele trei puncte. Ştim că Pandurii este o echipă extrem de bine organizată, puternică şi greu de manevrat, dar şi noi ne-am pregătit bine şi vom face la fel până la ora jocului. Sper ca succesul din Cupa României să le fi dat încredere jucătorilor şi să avem continuitate în rezultate. Este un lucru extraordinar că în acest moment avem tot lotul valid, astfel că putem să ne atrenăm în efectiv complet", a spus Viorel Moldovan.

FC Braşov a înregistrat ultima victorie în campionat la 11 septembrie, scor 1-0, pe propriul teren cu formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, în cadrul etapei a VI-a.

Tehnicianul a afirmat că echipa sa îşi propune în acest an câştigarea Cupei României şi nu doar prezenţa în finală.

"Este clar că dacă au ajuns până în această fază a competiţiei, toate echipele au demonstrat că au valoare şi că merită să fie aici, indiferent de şansele cu care au fost cotate la început. Oricum, este înghesuială mare la finala Cupei, dar rămâne de văzut cine va ajunge acolo. E clar că noi ne dorim nu doar să jucăm finala, ci şi să luăm cupa. Suntem concentraţi., echilibraţi şi sunt convins că vom da totul şi de acum înainte", a adăugat Viorel Moldovan.

Echipa FC Braşov întâlneşte, luni, de la ora 20.00, pe propriul teren, formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici